2777
2789
عنوان

ویروس جدیدیاکرونای سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 71 پست
ممنونم از راهنماییت گلم حتما هنوز حالمون بده دکتر بهمون گفت دارو زیاد تاثیر نداره دوره اش باید بگذره ...

ایاشلا خدا سلامتی بده میدونم چط میگین من خودم انقد یهو کمخون شدم بی دلیل اصن دستام جون نداره

آنیلیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من ۳ بار سرم زدم ، گلو درد وحشتناک و نفس تنگی و سر درد و تب و.... شوهرم هم همینطور ولی اون بدنش ...

همسر من هم بیشتر سرم زد اما من یکی دوبار

من تایم کرونا ۳بار کرونا گرفتم و بدون دارو رد کردم بیماری رو

آره و کم کردن اشتهامن دیگه میلی به غذا ندارم

تنها چیزی ک تونست راه حلق منو ببنده این مریضی بود کاش کم‌خطر شه برا لاغری ازش بهره ببرن😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دقیقا گل گفتی کلی سایز کم کردم🤦‍♀️😅

😂😂😂😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اره شاید اگ معدت درد نداره ی اهن بخور

الان که اشتهام بسته س هر چی بخورم ببخشید بالا میارم اما بهتر بشم حتما شروع میکنم مصرف مکمل کنار غذا و سبزیجات

ممنون گلم

همسر من هم بیشتر سرم زد اما من یکی دوبارمن تایم کرونا ۳بار کرونا گرفتم و بدون دارو رد کردم بیماری رو

باورت میشه توی دوران کرونا ما اصلا مریض نشدیم !

از وقتی که کرونا رفت و واکسن های کرونا رو زدیم ، من که هر ماه مریضم و سرم باید بزنم 

این سِری هم با اینکه هر چقدر آمپول و سرم زدیم اصلا فایده نداشت دکتز هم گفت دوره اش باید بگذره و استراحت تنها چاره اش هست 

اصلأ از کار و زندگی افتادیم

باورت میشه توی دوران کرونا ما اصلا مریض نشدیم !از وقتی که کرونا رفت و واکسن های کرونا رو زدیم ، من ک ...

من و همسرم هم کرونا گرفتیم و هم هر سال آنفلوآنزای فصلی...دقیقا دکتر به ما گفت دوره ش باید بگذره ....این ویروس که جدیده مطمئنم چون درد سیاتیکم رو فعال کرده