2777
2789
خیلی خزه ابوالفضل بهش میگی ابولی

یعنی واقعا هنوز فرهنگ ما اینقدر پایینه که اسم بقیه رو مسخره کنیم؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
کامنت قبلی به من پریدی بهم گفتی توچی میدونی ازاصالت! ولی خودت هنوز درک نکردی نباید اسم کسی رو مسخره ...

واقعا ابوالفضل اسم زیبایی نیس متاسفانه مردم یا از اینور بوم افتادن یا اونور بوم ، نه ابوالفضل اسم قشنگ و شیکیه نه یه چیزای من دراوردی مثله شنیتا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

غضنفر غلامعلی جواد اکبر🥰

علی جواد اکبر خیلی قشنگن

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
واقعا ابوالفضل اسم زیبایی نیس متاسفانه مردم یا از اینور بوم افتادن یا اونور بوم ، نه ابوالفضل اسم قش ...

هر کی هر چی دوست داشته باشه رو بچه ش میزاره

چه بحثی میکنین شماااا؟؟؟ 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

اسم به این بزرگی و میگی خز؟؟ دقیقا خز نبودن از نظر شما کدوم اسم هاهستن؟

شما دوس داری بزار ولی مناسب و زیبا نیس بچه ت بزرگ بشه میره عوضش میکنه اتفاقا یه ابوالفضل میشناسم تو دوستان دربه در دنبال تغییر اسمشه 

حالا چرا زکریا نه اینکه بد باشه اما با بقیه فرق داره بنظرم

قصه شون رو خیلی دوست دارم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

آره ولی اسم خواهر زادمه

خداحفظش کنه.

مهدیار هم خیلیییی قشنگه

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
کوروش خیلی قشنگه زیباترین اسمیه که تا بحال شنیدم این اسم با عبدالله مقایسه نکن شما شخصیتت خزه که هرچ ...

کاش شماهایی که دم از آریایی بودن و کوروش کبیر میزنین یخورده الگوتونم قرار میدادین و انقدر راحت اسم بچه های دیگران رو مسخره نمیکردین شعور چیز خوبیه امثال توروهم زیادمیبینم اسامی مذهبی رومسخره میکنین دوست ندارین کسی مجبورتون نکرده بذارین ولی حق توهین هم ندارین

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای

شاهان

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....