2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا میخوندم

وقتایی که به چشم قانون بهش نگاه میکردم حوصلم نمیشد

ولی الان هروقت دلگیرم میرم دو رکعت میخونم

حالمم خیلی خوب تر میشه

ارامش میگیرم

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اگه نیاز به ارامش و انگیزه داری

من اون جمله هایی رو میزارم توی کانال تلگرامم

خیلی دلی انجامش میدم

دوست دارم به بقیم وایب خوبی که از جمله ها گرفتم منتقل کنم

اگه دوست دارید ببینید و یکم انگیزه بگیرید،وتلگرام دارید درخواست بدید لینکو بفرستم براتون

خواستید بدونید چنل چطوریه دوتا تاپیک قبلمو سربزنید عکسشو گذاشتم❤️🤌🏻

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم بله من نماز میخونم میتونم بگم بله خیلی زیاد رو روح و روانم اثر گذاشته هم من هم همسرم دوتاییمون اهل نماز هستیم چند مدتیه من نمیتونم روزه بگیرم بخاطر بارداری و شیردهی رو رزق و روزی و ارامش اعصاب خیلی تاثیر میزاره البته نماز با خشوع و حضور قلب نه از روی عادت منظورمه😊

سلام من میخونم،مگه میشه تو اسم خدا رو یاد خدارو بیاری ولی خدا جوابتو نده؟

من معجزه ش رو با چشم تو زندگیم دیدم ولی اگه نیتت از نمازخوندن تاثیر توزندگیه نخون ... تو نماز رو به عشق پروردگارت بخون اولین تاثیرش آرامش روحته شک نکن

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
قبلا میخوندموقتایی که به چشم قانون بهش نگاه میکردم حوصلم نمیشدولی الان هروقت دلگیرم میرم دو رکعت میخ ...

کلا نباید به چشم قانون نگاه کنی

واقعا نماز برا خوب شدن حالمونه

حالا بهتره به این باور برسین  وقتی هم ک حالمون خوبه بخونیم دیگ گرفتار نمیشیم

سلام عزیزم بله من نماز میخونم میتونم بگم بله خیلی زیاد رو روح و روانم اثر گذاشته هم من هم همسرم دوتا ...

اتفاقا از روی همون عادت هم بی‌تاثیر نیست و باید خونده بشه... حتی اگر به چشم وظیفه هم بهش نگاه بشه اشکالی نداره و لازمه که خونده بشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...