2777
2789
عنوان

سن من واسه ازدواج دیر شده به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 113 پست
اصلا دیر نیستتا ۳۵ جا داره

البته اگه بخوای مزدوج شی

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه من ۲۲سالم بود انقد این حسو داشتم تهش با عشقم ازدواج کردم ولی شرایط تعیین نکردم مثلا از شهر خودم رفتم یه شهر دیگه از بس فک میکردم دیر شده الان میبینم ۲۲واقعا سنی نیست ولی نذار از ۲۶ ۷ بگذره ولی اولویتت کیس مناسب و هم کفو باشه نه سن

منم اطرافیانم همه ازدواج کردن از من کوچیک تر حتی بچه دارن سر همین حس میکنم واقعا دیه دیر شده 😂

اره والا منم ازدواج کردن الان بچه دارن بقیشون هم تو عقدن 

این وسط چشما رو منه میگن تو خونه مونده😂😂

اره اگ مورد خوب باشه ادم نباید دست دست کنه بله رو بگه بره با عشقش عشق وحال کنه عشق و حال دونفری بیشت ...

من باشه دست دست نمیکنم 

اما خانوادم زیادی سخت میگیرن 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
وای چقد مثل منی منم 19 ازدواج کردم با این تفاوت 21 سالمه و دومی رو باردارم🤦‍♀️نا امید بودم گفتم جوو ...

خخخخ عزیزم چقدر زود دوتا پشت سرهم آوردی ولی عوضش باهم بزرگ میشن 

اولیت یک سالشه؟الان چندماهته

Married👰🤵💍
منم اطرافیانم همه ازدواج کردن از من کوچیک تر حتی بچه دارن سر همین حس میکنم واقعا دیه دیر شده 😂

من ۳۰ ازدواج کردم. بازم دوست نداشتم ازدواج کنم.

همه دوستام چندتا بچه هم داشتن. ولی من نگاهم فرق میکرد.

برای ازدواج آدم باید فکر کنه و خودش و روحیاتش و معیارهاش رو بشناسه و مفهوم ازدواج رو درک کنه بعد شریک انتخاب کنه.

ادم شور قبل رو نداره تا بیای بچه دار بشی شده سی سالته ب نظرم ادم باید ۲۲ سالگی تا ۲۴ ازدواج کنه

آدم با ادم و فرهنگ با فرهنگ فرق داره 

ازدواج بیشتر عقل و حس مسئولیت پذیری میخواد

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚