2777
2789
عنوان

سن من واسه ازدواج دیر شده به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 113 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بابا خیلی

از شکم مادرت در اومدی باید ازدواج میکردی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خواستگار بطور کلی کم شده 

دلایل زیادی هم داره که از حوصله من خارجه بگم 

ولی برای شما اصلا دیر نشده 

سنی نداری 

دوره زمونه عوض شده 

گریه چرا

قسمت هر چه باشه همون میشع

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من ۲۱سالمه ولی چون نزدیکا ازدواج کردن تو سن کم و هم سن خودم الان تو فامیل و پیش دوستام انگار واسه من دیر شده 

خاستگار هم نمیدونم چرا یهو همه پریدن😂😂شماره وادرسمو گم کردن انگار 

ولی بستگی به مود خودت داره اگه امادگیش رو نداری ازدواج نکن 

حال ندارم بگم 🙌

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

عاره به نظرم که یائسه هم شدی دیگه بچه دار نمیشی🙄😐

بابااااا این حرفا چیه میزنن مگه چند سالته آخه😂😂😂

دانشگاه و سر کار میری ؟ تو اجتماع متین و آراسته خودی نشون بدی خاستگار هم میاد برات

یجورایی اره بعضی دخترا میگن ازدواج چیه بابا بزار عشق و حال کنیم

خب اخه باید یا یکی سمتت بیاد یا خودت بتونی تا اون سن یکیو پیدا کنی 

اگه مناسبش پیدا نشه چی

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی