2777
2789
عنوان

از دست زندگی خیلی دلگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 26 پست
شوهرم واقعا پسر خوبیه ولی عیب هاییم داره.منتها وقتی میبینم چقد جون کندم برای زندگی بجایی ک راحت زندگ ...

امید وارم حال دلت خوب بشه .

اینم در نظر بگیر تازه زایمان کردی هورمونات بهم ریخته  روزای پر استرسی رو میگذرونی کاری نکن حرفی نزن ب شوهرت که بینتون خراب شه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم همه همینن بخدا من خودم ۷ ساله باشوهرمم...تو این هفت سال سرجمع ۷ ماهم زندگی نکردیم کنار همهمش ب ...

عزیزم دعا میکنم انشاالله خدا سلامتی بهتون بده و برکت 

درکت میکنم ولی من چون همه خانواده و فامیلم وضعشون خوبه یجورایی نمیدونم چطور توضیح بدم اما شوهرم باعث سرشکستگیم شده . البته من بهش افتخار میکنم ها فقط میتونم بگم از دست دنیا خیلی دلگیرم... با خودم میگم دیگه چکار باید میکردم ک نکردم

عزیزم دعا میکنم انشاالله خدا سلامتی بهتون بده و برکت درکت میکنم ولی من چون همه خانواده و فامیلم وضعش ...

منم فامیلامون همشون وضع شون عالیه

مادربیچارم روزگار ندید از اول 

الانم فکر نکن مامانم مثلا هرکی اومده منو شوهر داده رفته

شوهرم دکتری داره ، مهندسه کار میکنه و همه اتفاقا حسودی منو میکنن تو فامیل!! اما نمیدونن در باطن چه سختیایی میکشیم و جیگرمون خونه 

ایشالا در اینده خوب بشه الان همه تو سختی دارن زندگی میکنن الان من خودم یه ساله عروسی گرفتیم خونه خود ...

من الان شش ساله تو منزل پدرمم میدونید اینجاش اسونه ولی ی نفس از لذت زندگی نکشیدم ک شوهر کردم رفتم سر زندگیم.یبار با ذوق خونمو ندیدم.همیشه ته دلم یجورایی شرمنده م ک تو خونه اونام.میدونید چی میگم؟

امید وارم حال دلت خوب بشه .اینم در نظر بگیر تازه زایمان کردی هورمونات بهم ریخته روزای پر استرسی رو ...

اتفاقا ما این شش سال هیچوقت دعوا نکردیم ولی از وقتی زایمان کردم فقط باهاش دعوا میکنم احساس میکنم دیگه اون حس قبلی بهش ندارم

من الان شش ساله تو منزل پدرمم میدونید اینجاش اسونه ولی ی نفس از لذت زندگی نکشیدم ک شوهر کردم رفتم سر ...

اره میفهمم ولی خوب واقعا نمیشه کاری کرد 🥺

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

شوهر من هرچی داره خرج من میکنه ولی منم هزار تومن از روزی ازدواج کردم برای خودم برنداشتم در حقیقت فقط ...

همه همینن

قدرش رو بدون

الان کی اینجوری پای زندگیش‌وایمیسه

انصاف نیست اینطوری بگی

میدونم شما هم پا به پاش میای و برات سخته

اما دگ خودت پذیرفتی 

[QUOTE=364413807]اره میفهمم ولی خوب واقعا نمیشه کاری کرد 🥺[/QUOهمین دیگه.هرچقد فکر میکنم نه راه پس ...

من و همسرم دو بار زندگیمون از بین رفته دوباره ساختیم

کلا جفتمون ریسکی هستیم

ولی بازم پا به پای هم میایم

همو دوست داریم 

خودمون پذیرفتیم تلاش کنیم غر هم نمی‌زنیم