2777
2789
عنوان

ازدواج دختر ترک تبریز با پسر کورد🍒✨

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 57 پست
ما خودمون ترک تبریزیم . دخترخالم با کورد ازدواج کرده ارومیه کجا بود

اوکین اونا؟

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایی پسرامون چیکار کردن من دیگه روم نمیشه بگم سنندجیم 😂💔

🥲😂

منم از سنندجی ها بد شنیدم با احترام❤️

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

اره . حدود 7 ساله باهم ازدواج کردن همو خیلی دوس دارن . دخترخالم بچه دار نمیشه شوهرشو اگه ببینی چیجور ...

پارتنر منم اینجوریه🥲

درباره جهاز و ایناجشن هاشون مراسم های ازدواج

جشن که اگر منظورت ازدواجه که باید بگم برات نامزدی ، حنابندون و عقد و عروسی و اینا . جهیزیه اینجا عروس و داماد باهمه توی خانواده ها . اما خیلی از دخترای کورد هم جهیزیه نمیبرن و پای پسره . جشن های مختلف زیاد داریم . یکی از قشنگ ترین جشن هامون که همین شب یلداست که ما نسبت به جا های دیگه خیلی تدارکاتی تر جشن میگیریم 

پارتنر منم اینجوریه🥲

الهییی ایشالله اگه ایندتون باهم قراره باشه ، خوشبخت شید ... پسرای کورد خیلی زن دوستن واقعا . من پارنتر سابقمم کورد بود متاسفانه ولی رابطمون تموم شد اونم من تموم کردم نه اون . تا لحظه ی اخر پام وایستاد واقعا 

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙