2777
2789
عنوان

غذای مورد علاقتون چیه شکمو ها

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 72 پست
کباب برگ و کوبیده با سالادفصل و نوشابه ...همبرگر ته چین زرشک پلو ومرغ مجلسی

به به

دلم خواست

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

اوف چه عجب شما پیدا شدی توسایت،🙃 من نی نی سایتم رو صفحه تو تنظیمه هر روز چندین بار نگاه میکنم میبین ...

سلام

شما لطف دارید

خبری نیست اخه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااای من جدیدا خیلی شکمو شدم

چیز برگر

پیتزا سبزیجات (البته تو خونه پیتزا سبزیجات بیرون پیتزا پپرونی چون پیتزا سبزیجات بیرون اشغاله حیف پوله 😂)

پاستاااا آلفردو

ته چین

ماکارونی با ته چین سیب زمینی

فرنی

پلو شوشتری

عدس پلو

خوراک لوبیا و سیب زمینی

عدسی

بال و کتف کبابی

قارچ و پیاز سوخاری

بندری

کوکو کدو

سالاد آلمانی 

سالاد الویه

😂😂 مشخص شد شکموام یا ادامه بدم

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

فسنجون 

مرغ ترش

بادمجون شکم پر یا  مرغ شکم پر

چنجه با برنج کته و مغر گردو🥹

کله پاچه 

ماهی شور با باقالی قاتوق

ماهی 

زرشک پلو با مرغ

سماق پلو

شامی رودباری 

عاشق اینام ولی همه چی میخورم 

کلا اسم غذا میاد دست و پام شل میشه🫢

بیشتر از غذا مخلفاتیکه در کنارش میخورم مهمه🫣

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
سلامشما لطف داریدخبری نیست اخه

سلام عزیزم آخه تو سایتم که نیستی هی تو ذهنم بود تو یه تاپیک ببینمت بگم بابا دلمون پوسید یه تاپیک بزن،🙊تاپیک عکسای هندت رو خیلی دوست داشتم یه بار دیدم بازم میخواستم ببینم نذاشتن،😐

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
آبگوشت همیشه برام در صدر جدوله با ترشی و پیاز😋

به به ایرانی اصیل

منم خیلی دوست دارم

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

همبرگر کباب زرشک پلو مرغ کلا همه چی د‌وست دارم درکنار غذام عاشق سالاد اندوزی هستم🫶🏻🫶🏻

به به دلم خواست

با غذا ها مشکل ندارم به غیر از گوشت و اینجور چیزا

چرا گوشت دوست نداری

عشقم گوشتتت

شکمو؟؟ منو صدا کردین اومدم😍🐇زرشک پلو با مرغقرمه‌سبزیپیتزاعدس پلوماکارونی ولی از نوع فرمی هاو یک لی ...

به به شکمو

خوب هستی؟

عزیزم راحت باش میخواهی همه غذا ها رو بنویس

خخخخخ شوخی میکنم ناراحت نشی

وااای من جدیدا خیلی شکمو شدمچیز برگرپیتزا سبزیجات (البته تو خونه پیتزا سبزیجات بیرون پیتزا پپرونی چو ...

ماشالله بزنم به تخته

قربونت منم شکمو هستم

لیست غذاییت رو دیدم واقعا گشنم شد

مخصوصا بخش اول لیست

شیرینی مخصوص کرمان

به به

اسم کاربریت هم هست

توش چی داره

فسنجون مرغ ترشبادمجون شکم پر یا مرغ شکم پرچنجه با برنج کته و مغر گردو🥹کله پاچه ماهی شور با باقالی ...

به به 

گشنم شد

شامی رودباری چیه؟خوشمزست؟