۱۴سالشه .بخاطر اینک خونشون روستاست و اقاا اذیت میشده بره مدرسه فرستادنش پیش من.خب پدرشوهر و مادرشوهرم خیلی احتراممو دارن کمک بخام کمکمون میدن این تا اینجا..اونموقع بمن گفتن شاید بیاد پیشت و منم گفتم ببینم چی میشه شاید داداش خودم بیاد ک دیدم بعد دوروز فرستادنش اینجا.شوهرم شده حقوقشو دوماه ب دوماه بدن خودمم باردارم۴ماهمه..برادرشوهرم بشدت بی نظم بارها گفتم چیزیو میریزی جم کن. ینی حالم ازش بهم میخوره..تو وسیله هام دست میبره.سیگار میکشه(مادرشوهرم نمیدونه و بشدت حساسه)خیلی سعی کردم با شوهرم راجبش حرف بزنم این بشر هیچ جوره توجیح نمیشه!!انگار خط قرمزش داداششه..الان یسوال دارم شمام بودین روی خوش بهش نمیدادین جوری ک حتی بقیم بفهمن یا من کارم اشتباه؟؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عذاب وجدان نداشته باش ، الان موضوع اینه که این پسر ممکنه همین سیگار رو به ده تا خلاف دیگه تبدیل کنه ، اون فقط ۱۴ سالشه باید سایه تربیت و تحکم پدر بالا سرش باشه ، پدر مادرش باید بدونن این سرش به چی گرمه خطرناکه
فردا میگن تو برادر بزرگتر بودی پس چرا این پسر اینجوری شد حواست کجا بود و غیره