2777
2789

۱۴سالشه .بخاطر اینک خونشون روستاست و اقاا اذیت میشده بره مدرسه فرستادنش پیش من.خب پدرشوهر و مادرشوهرم خیلی احتراممو دارن کمک بخام کمکمون میدن این تا اینجا..اونموقع بمن گفتن شاید بیاد پیشت و منم گفتم ببینم چی میشه شاید داداش خودم بیاد ک دیدم بعد دوروز فرستادنش اینجا.شوهرم شده حقوقشو دوماه ب دوماه بدن خودمم باردارم۴ماهمه..برادرشوهرم بشدت بی نظم بارها گفتم چیزیو میریزی جم کن. ینی حالم ازش بهم میخوره..تو وسیله هام دست میبره.سیگار میکشه(مادرشوهرم نمیدونه و بشدت حساسه)خیلی سعی کردم با شوهرم راجبش حرف بزنم این بشر هیچ جوره توجیح نمیشه!!انگار خط قرمزش داداششه..الان یسوال دارم شمام بودین روی خوش بهش نمیدادین جوری ک حتی بقیم بفهمن یا من کارم اشتباه؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عذاب وجدان نداشته باش ، الان موضوع اینه که این پسر ممکنه همین سیگار رو به ده تا خلاف دیگه تبدیل کنه ، اون فقط ۱۴ سالشه باید سایه تربیت و تحکم پدر بالا سرش باشه ، پدر مادرش باید بدونن این سرش به چی گرمه خطرناکه

فردا میگن تو برادر بزرگتر بودی پس چرا این پسر اینجوری شد حواست کجا بود و غیره

عجب 
من بودم با سیاست و صبر راهی خونه خودشون میکردم

خیلی صبر کردم از پارسال پیش منه..ببین براشون مهم نیست تو خونم چیزی باشه نباشه پرون اگ صبر کنم و هیچی نگم دوسال دیگم میفرستنش تا درسش تموم شه

حق داری ...

شما مادرش نیستی که براش مادری کنی ...

اونم پسر ۱۵ ساله که توی دوران سخت بلوغ هست !!! 

چطوری پذیرفتی اینطوری زندگی کنی ؟!

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲