جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
۳تا دارم همه هم مسخره کردن برام مهم نبود همونا ک مسخره کردن چندتاشون گفتن میخایم ۳ می بیاریم نمیدونم ...
الان هرکی منو میبینه میگه بهترین کارو کردی من سومیم ناخواسته شد و سقط نشد من اصلا هیچ جای زندگیم ب بچه سوم فکر نمیکردم یکیم داشت میگفت چقدر سخته بنده خدا چیکار میکنه
اگه اعصابشو داری به هیچی دیگه فکر نکن بچه سوم که هیچ چهارم پنجمتم بیار من خودم مادرم و با چشمام دیدم با گوشت و پوست و استخونم به این آیه قرآن رسیدم که خداست روزی بنده هاشو میده...
با اومدن هر بچه طوری زندگیمون خوب شد که خودمون به قضیه هر بچه روزیشو باخودش میاره رسیدیم در حالیکه همسرم از همون اول کارمند بود و همچنان هست یعنی تغییری توشغلش ایجاد نشده ولی انگار از غیب برات میاد فکر روزیشو نکن که یه وقت خدانکرده خدا قهرش نگیره همینکه اعصابشو داشته باشی که وقتی آوردی باهاش وقت بگذرونی کافیه
اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
الان هرکی منو میبینه میگه بهترین کارو کردی من سومیم ناخواسته شد و سقط نشد من اصلا هیچ جای زندگیم ب ب ...
منم سومی خداخواسته بود البته میخاستم بیارم ولی چندسال بعد خیلیییی مسخره کردن خیلیییییی بعضی وقتها بهم میرختم از مسخره کردناشون اما حالا دیگه مسخره کنن مهم نیست با لحن با اعتناد ب نفس میگم ۴ومی هم میارم ک خفه بشن دیگه