اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
تو خونه با صدای بلند گذاشتی؟ بزار یه بار نه چندین بار بزار اینقدر بزار موکلاش بمیرن
وقتی سوره بقره میخونی یا گوش میدی چجوری میشه حالتت؟
فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
۴۵ روز کمه برات حتماتو خونه با صدای بلند گذاشتی؟ بزار یه بار نه چندین بار بزار اینقدر بزار موکلاش بم ...
دوتا ۴۵ روز عزیزم میشه ۹۰ روز🥲
تا وقتی که میخوندم و گوش میدادم اثر طلسمه کم میشد حالم یجورایی بهتر میشدولی وای به روزی که تو خونه پخش نمیشد یا خونده نمیشد یا صدای بقره قطع بشد..عزیزم ۹۰ روز انجام دادم بی فایدست دنبال باطل کردنشم اینجوری نمیشه
کتاب شفای الهی نوشته دکتر مجتبی خوانساری دانلود کن رایگانهدر ضمن. وبسایت صراط هدایت برو اطلاعات رو ...
این کتاب میتونه طلسم من رو باطل کنه؟میشه یکم توضیح بدی دربارش
ببخشید سرتم درد اوردم اولش نخواستم حرف بزنم دیدم من جواب نگرفتم از زیارت و این حرفا گفتم الکی دلتو خوش نکنی ب این حرفا بعدشم خواستم بدونی تنها نیستی و در اخرم اینو بدون کتاب زیاد بخون سعی کن واقع نگر باشی خودتو ببین خودتو دوس داشته باش شاید این کلمه کلیشه ایی باشه ولی واسه ما که ب این نقطه درد رسیدیم بیرون هیچ خبری نیس هیشکی بجز خودت دلسوز تو نیس تو این دنیای بیرحم به درون خودت رجوع کن و همیشه خوب بمون هیچوقت بد نشو تو مثل اینا نباش نبخاطر خدا و ترس اون دنیا حتی اگه اون دنیام وجود نداشت بخاطر شخصیت خودت غرورت و وجودت سعی کن درست زندگی کنی که بخودت افتخار کنی بخاطر چیزی که مطمئنم وجود داره قلب احساس و خاطره ایی ک بجا میزاری و قلب و احساس دیگران احترام بزار خیلی مقدسه،از خاله ات ناراحت نشو شیطون گولش زده اونم بازیچه و بازنده شده و کارما پس میده میدونم حرفام و دردایی که کشیدی روبرو میشن باهم ولی منی ک دیوانه وار خدارو دوس داشتم اصن برام مهم نبود کی اینکارو کرده انسان جایزالخطاس ولی همش میگم اگه دنیا انقد بی دروپیکره که براحتی سرنوشت و عمر قیمتی ادمو انقد دستکاری کنن و تو اینهمه سال بگی خدا و خدایی نباشه بگه بابا منو صدا میزنه باهاش حرف بزنم لااقل نشونه بده کاری نکنه چه انتظاری از بندشه؟امیدوارم نتیجه بگیری جن با جن حرف میزنه یا چیو نمیدونم شاید اون صداتو شنید و کمکت کرد
09383004129این شماره اش هست حضوری بری هست بستک اگر نری هم تلفنی بهش بگو
ممنون عزیزم❤️😘