2777
2789
عنوان

مستاجر جدید پول رهن خونه رو مستقیم واریز کرده برای مستاجر قبلیمون

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 56 پست
خدارو شکر ، حالا پدرتون قدم جلو گذاشته. ولی خوب به بنگاه هم پول دادین که مبایعه نوشته دلیل نمیشه اون ...

بله عزیزم کاملا درسته متاسفانه بنگاه ها هم همینطوری هستند... خدا خیرتون بده که آگاه میکنید

این طور آدما که متاسفانه به پست شما هم خورده ، بسیار بی ادب و پررو تشریف دارن . واسه خاطر اون ، حتما ...

حتما حتما عزیزم سال دیگه ایشالا از یک ماه قبلش میگم خودم میخوام بشینم... 😔😔🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این طور آدما که متاسفانه به پست شما هم خورده ، بسیار بی ادب و پررو تشریف دارن . واسه خاطر اون ، حتما ...

چقدر شما دلسوز و با وجدانید کاش خواهر داشتم‌مثل شما حداقل یکی به آدم این حرفا رو بگه آدم دلش قرص میشه 😔🙏

زیر بار نمیره اجارمونم نصفشو داده بقیشم میگه نمیدم میگم خب نمیدی پاشو میگه میرم ازت شکایت میکنم

خودتون

چرا باید مستاجرها با هم طرف باشن

شما صاحب خونه ای 

چرا شماره کارت مستاجر جدید رو دادی؟

شما الان راحت میتونی بری شکایت کنی بگی به ما پول رهن نداده ...

اونوقت پوستش کنده میشه 

و درس عبرت میشه که دیگه صاحب خونه رو نپبچونن

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اونجا خودشو زده بود به موش مردگی که اشتباه کرومولی الان اجاره رو نصفه میده میگه هی فلان چیز خرابه... ...

شما میتونی شکایت کنی

چون پولی به حساب شما واریز نشده

من جای شما باشم شکایت میکنم حالش بیاد سرجاش

شما میتونی شکایت کنیچون پولی به حساب شما واریز نشدهمن جای شما باشم شکایت میکنم حالش بیاد سرجاش

آخه دو ماه گذشته اشکالی نداره میشه الان؟ 

این ماه ۴ میلیون از اجاره کم کرده میگه پمپ آب درست کردم. میگم خب اگه اون پول رهن رو به خودم میدادی ازش پمپ آب درست میکردم... خیلی رو دارن بخدا خیلی 😕

شما الان راحت میتونی بری شکایت کنی بگی به ما پول رهن نداده ...اونوقت پوستش کنده میشه و درس عبرت میشه ...

چون دو ماه گذشته میگم شاید نشه البته فکر نکنم دیر رفتن اشکالی داشته باشه 😕

چقدر شما دلسوز و با وجدانید کاش خواهر داشتم‌مثل شما حداقل یکی به آدم این حرفا رو بگه آدم دلش قرص میش ...

عزیزمی 🌹🌹🌹 اینجا هستیم با هم یه چیزایی رو از همدیگه یاد بگیریم و به همدیگه کمک بکنیم . چه فرق می‌کنه آدم یه چیزی رو تا جایی که آگاهی داره به دیگری انتقال بده گاهی هم آدم با دوستانی همدردی می‌کنه‌ هر چند استثناهایی هم پیدا میشن که با حرفاشون ، دیگری رو آزار میدن هر چند کلی میگم  بنظرم اون افراد  هم نباشن ، خوب بودن افراد هم معنی نخواهد داشت. 

خودتونچرا باید مستاجرها با هم طرف باشنشما صاحب خونه ای چرا شماره کارت مستاجر جدید رو دادی؟

شاید از قبل همو میشناختن

نه من هیچ شماره ای به هیچکدومشون ندادم... اون مستاجر قبلیه زرنگ بوده تونسته پول رهنش رو از این بگیره

منم این وسط انگار ماستم 😑