2777
2789
عنوان

خانوما یلحظع بیایید بنظرتون شوهرم راست میگه یا دروغ ⁉️😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5402 بازدید | 195 پست
بچه ها تو رو خدا جواب بدین شوهرم میگه گوشیش رو گرفتن قسم میخوره می‌گه جلوی همکاراش آبروش رفته

دروغ میگه دروغ میگه

اصلا بهش پیام نده

واسه چی داری بهش پیام میدی

میخواد خامت کنه 

میخواد دستش بهت برسه تلافی کنه دختر

مراقب باش نزدیکش هم نرو ممکنه بگیره زیر مشت و لگد تا دور از جون بچه سقط بشه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بخدا استرس دارم میگم نکنه راست باشه برداره خودشو بکشه

لطفا خام نشو

دست پیش گرفته ...

همسرم اولین بار که خیانت عاطفی شو فهمیدم یه جوری معذرت خواهی کرد به دست و پامو افتاد بعد چندین سال زندگی...باورم نمیشد از این کار و محبتا بلده...

منم کوتاه اومدم ولی سالها گذشت بعد یه عمر فهمیدم از همون اول زندگیم خاین بوده...با هم هماهنگ شده بودن منو آروم کنن...باور کن درد اینکه احمق فرضم کرده بود از خیانتش کم نبود...

ساده نباش...

کسی که خربزه میخوره پای لغزشم میشینه...

اون و زن داییش الان گیجن و فرافکنی میکنن که آبرو ریزی بشه چیکار کنن....

در مورد بچه ت نمی‌دونم چی بگم ولی این زندگی دیگه زندگی نمیشه من ۲۲ساله دارم می‌سوزم و می‌سازم...

به خاطر بچه هام

حق طلاق و حضانت دارم، کارمندم ولی بچه هام مانعم شدن...تو من نشو...پیر میشی...

برو پی سرنوشتش یه عمر هر شب و هر روز میسوزی از این خیانت...

اون چتایی که گذاشته بودی حالمو بد کرد...

لعنت به هر چی خاینه...

فقط میگم قوی باش

خام نشو

و تصمیم عاقلانه بگیر...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ندیدم خونه مامانمم ببین کسی که کارمن نظامی باشه بهش بخاطر خیانت شک کنن مگه بازداشت میکننش؟

ببین اسی 

من یه نفر رو‌میشناختم نظامی بود یه نفر در حد ج ن د ه رو صیغه کرده بود زنه خونه رو به اسم خودش رهن کرده بود بعد از دو ماه دوست شوهرش رو راه داده بود خونش که اون هم نظامی بود و دیگه صیغه اش رو راه نمی داد ولی از کار بیکار نشدن هیچ کدوم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بچه ها تو رو خدا جواب بدین شوهرم میگه گوشیش رو گرفتن قسم میخوره می‌گه جلوی همکاراش آبروش رفته

دروغ میگه 

میخواد حواست رو پرت کنه 

تا با زن دایی یه فکری بکنن 

تا تو هم آروم بشی 

الانم دارن به ریشت می خندن 

پیام ها رو بفرست برای مادرت 

ممکنه شوهرت 

فریبت بده و پیام ها رو از روی گوشیت پاک کنه 

نشستی گوه خوری های شوهرت رو گوش میدی که راسته یانه؟

راسته که می‌گن تا خر نباشه خرسوار نیست

خب به جهنم آبروش رفته چرا داری پیگیری می‌کنی که راست می‌گه یا دروغ؟

دارم می‌گم دور و اطرافم اندازه موهای سرت نظامی دارم داره چرت می‌گه

اصلا بر فرض راست باشه ببین چقدر بیناموسه که از نظام پرتش کردن بیرون ولی تو هنوز نگرانش هستی یعنی به تنهایی جوک سالی

فردا هم بهت می‌گه ثابت کردم دروغه و تو توهم زده بودی به خاطر همین برگشتم سرکار و تو می‌مونی و شک و استرس و انواع بیماری‌ها اون میمونه و زیرآبی و سک.س با نوامیس فامیل و خوشگذرونی

ولی خوش به حالت عقل نداری راحتی

نشستی گوه خوری های شوهرت رو گوش میدی که راسته یانه؟راسته که می‌گن تا خر نباشه خرسوار نیستخب به جهنم ...

خوب چیکار کنم 😭 

حاملم به اینم دارم فکر میکنم 😭😭😭

الان زنداییش از اینستاگرام دلیت زد از روبیکاش هم منو بلاک کرده ترسیده 

شوهرمم مثل سگ ترسیده 

برام نقشه داره داره یچی میچینه که من باور کنم بخدا حالم بده به هیچکس نگفتم نمیدونم چی کنم 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دروغ میگه دروغ میگهاصلا بهش پیام ندهواسه چی داری بهش پیام میدیمیخواد خامت کنه میخواد دستش بهت برسه ت ...

نمیدونم گیر داده بیام باهاش خونه فردا دوباره منو بزار خونه مامانم اینا

نمیدونم چی کنم بلد نیستم 😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لطفا خام نشودست پیش گرفته ...همسرم اولین بار که خیانت عاطفی شو فهمیدم یه جوری معذرت خواهی کرد به دست ...

چیکار کنم 😭 😭 😭 😭 😭 

بابام اینا روستان من بچه دارم 

من نمیدونم چرا اینطوری شد 

همش بخدا می‌دیدم چت اون زنداییش رو پاک می‌کنه از تو گوشیش می‌گفتم چرا می‌گفت حافظه کوشیم پر بود 

خیلییی قبلتر ها هم از شوهرم شارژ خواسته بود 

برای اینجا تاپیک زدع بودم 😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب چیکار کنم 😭 حاملم به اینم دارم فکر میکنم 😭😭😭الان زنداییش از اینستاگرام دلیت زد از روبیکاش هم ...

ب نظرم تا ترس دارن شما ازشون استفاده کن 

بیات بشه فقط خودت خار میشی 

نشون بده کشته مرده ی شوهرت برات مهم نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

وای خدایا تو چقدر ساده ای اگر تاپیکت دروغ نباشه یه فکری به حال زندگیت کن تو رو قشنگگگ یه بچه فرص کرده نظامی رو یه روزه اخراج میکنن ؟؟؟؟؟ میدونی چقدر دنگ و فنگ داره داره فساد اخلاقیش ثابت بشه و دادگاه بشه و برو بیا تا یه گوشی ازش بپیچونن .طرف تو منطقه سازمانی هر غلطی کرده کلی طول کشید اونوقت پیامای ایشونو چطور خوندن و اخراج کردن و ...وای چقدررر تو ساده ای آخه . مگه با پیام میشه جرمی رو ثابت کرد خود تو با همین اسکرینا چه شود بتونی گند کاری شوهرتو ثابت کنی اونوقت اونا از رو پیام توی گوشی براشون محرز شد ؟؟؟؟ باید ادله باشه باید شاهد باشه باید ثااابت بشه .تو رو خدا خودتو نجات بده دختر 

صبر کن سهراب قایقت جا دارد؟من از همهمه ی اهل زمین بیزارم...
خوب چیکار کنم 😭 حاملم به اینم دارم فکر میکنم 😭😭😭الان زنداییش از اینستاگرام دلیت زد از روبیکاش هم ...

هیچی می‌شینی مثل من خون دل میخوری 

همسرت هم طلبکارتر میشه هر روز...

ببین من ۴۶سالمه آینده بچه هام باعث شد تف سربالا رو تحمل کنم

اما پای رفتنم لنگ نیست...

نترس 

خدا کریمه

چرا به پدر و مادرت نمیگی...

یعنی میخای برگردی...

پنهون کاری نکن...درد خیانت تا مغز استخوان آدم رو میسوزونه...

نشستی داری تحقیق و تفحص می‌کنی کی از کجا لفت داد یا دلیت کرد...

واقعا ساده ای...

منم ساده بودم و چوب سادگیمو خوردم

شوهرم هم تا ته اشتباهش رفت و دست از پا درازتر برگشت...

منم شدم یه زن خسته و افسرده...

لطفا پطرس بازی در نیار

در مورد بچه نظری ندارم و در مورد زندگیت تو حقت نیست با یه خیانتکار زیر یه سقف زندگی کنی و رفتارهای طلبکارانه شو تاب بیاری...اون گو ه خوری کرده تو استرس گرفتی...

اونا خیلی وقته با همین 

حتی باید دایی همسرت آزمایش دی ان ای بده و واقعا بدونه بچه هاشو برای خودشن...

از حرفام نرنج من خودم زخم خوردم...

کوتاه نیا که بیچاره میشی...

همسرت باید فکر اینجاشم میکرد...

وای بچه ها وایستم مامانم بیاد بهش زنگ بزنه ببینه کجاست میترسم خودشو بکشه

خیلیییییی زیاد ساده ای  همینجوریه که این همه وقت بهت خیانت کرده متوجه نشدی از بس خوبی بابا دروغ میگه خودشو زده به موش مرده گی