2777
2789
عنوان

خانوما یلحظع بیایید بنظرتون شوهرم راست میگه یا دروغ ⁉️😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3393 بازدید | 169 پست
من تاپیکاتو خوندم همه رو خودت از اول میدونستی شوهرت بهت خیانت می‌کنه ولی نمی‌خواستی قبول کنی حالا که ...

من واقعا از سادگی ایشون سردرد گرفتم ،شوهرش ک هم خیانت کرده هم زنا کرده ،ایا نمیدونسته تو چ ارگانی داره کار میکنه ؟و اگه بفهمن چ بلایی سرش میارن؟میدونسته قطعا ولی کمر ب پایین صاحب مرده ش براش مهم تر بوده😑بعد این دختر ساده نگرانه ک نکنه اخراجش کنن خودشو بکشه😐

"برای هم خوب بخواهیم...  
من واقعا از سادگی ایشون سردرد گرفتم ،شوهرش ک هم خیانت کرده هم زنا کرده ،ایا نمیدونسته تو چ ارگانی دا ...

اتفاقا الان باید خوشحال باشه مدرک بیشتر جمع کنه مردی که از زندایی متاهل خودش دست نمیکشه مریض جنسیه و اگه ببخشه و بره تو زندگیش بیشتر به خودش بی احترامی کرده 

این کنترل بودن گوشی نظامی ها کاملا درسته امیدوارم رسوا بشن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا الان باید خوشحال باشه مدرک بیشتر جمع کنه مردی که از زندایی متاهل خودش دست نمیکشه مریض جنسیه و ...

دقیقا الان باید خوشحال باشه ،باید یاد تموم توهین و تحقیراش بیفته و رسواش کنه و حقشو بگیره 

"برای هم خوب بخواهیم...  
من فقط از همین میترسم که پیامارو خونده باشن اخراج شده باشه واقعاً بردارع خودشو بکشه 😭😭😭به نظرت در ...

اره اره اره. ارههههههههههه دروغ می گه

عین سگ از مرگ می ترسه بیاد خودکشی کنه؟؟ اصلا اذم زنا کار رو چ ب این حرفا 

زن گوشی زو بذار کنار ول کن سگ جون تر از این حرفاس 

همچی گفتم تو خیانت کردی دادگاه نظامی میفرستمت اون انکار کرد من گفتم باز😭

اسی دو حالت داره یا داستانت فیکه یا یه تختت کمه و از اون زنای تهوع‌آور اعصاب خوردکن هستی

نوشتی اگه خودشو بکشه تو آبروت میره و بدبخت میشی؟؟ یعنی خااااااک تو اون سرت 

حیف درد زایمان مادرت 

احیانا الان تو نباید خودت اونو بکشی؟؟

چطور با زنداییش از سکسشون نوشتنی نگران نبود چطور با زن حامله داییش البته اگر بچه برای دایی بدبخت باشه سک.س می‌کرد نگران نبود تا تو فهمیدی رصد شده و اخراج؟؟؟

از کی تا حالا تو نظام کسی رو یه شبه اخراج می‌کنن؟؟؟

ولی زیادی خونسردی، علائم زنی که بهش خیانت اونم با زندایی رو نداری

اسی ساده نباش خواهشاً اگه گوشیش اینقدر کنترله چطور وقتی این همه چرت وپرت پیام س ک س ی به اون زنداییش ...

اونارو تو اینستاگرامش میداد هیچکس خبر نداشت از اون اکانت به جز نزدیکا 

من مثل خرا تو سیم‌کارت سرکارش پیام دادم البته خودش هم داد 😭😭

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی دو حالت داره یا داستانت فیکه یا یه تختت کمه و از اون زنای تهوع‌آور اعصاب خوردکن هستینوشتی اگه خو ...

به جان مامانم راست میگم 😭

چیکار کنم دستام نمیاد 

میترسم میترسم خیلی میترسم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونارو تو اینستاگرامش میداد هیچکس خبر نداشت از اون اکانت به جز نزدیکا من مثل خرا تو سیم‌کارت سرکارش ...

الان چرا داری استیکر گریه میزاری؟؟ خدا تو رو خارج از نوبت شفا بده

اون پیامایی که من دیشب خوندم هر پخمه و بی‌عقل و بی‌غیرتی جای تو بود طرفو پاره می‌کرد زندایی رو بی‌حیثیت می‌کرد بعد تو نگران شغل طرفی🤮

به جان مامانم راست میگم 😭چیکار کنم دستام نمیاد میترسم میترسم خیلی میترسم

برو بابا خودتو زدی به خریت

شوهرت با ناموس داییت سالها در حد زن و شوهری بودن بعد تو میترسی و نگرانی و هول کردی

اه اه اه اعصاب خورد کن

به جای این اداها ببین دیگه با نوامیس کدوم فامیل بوده

به جان مامانم راست میگم 😭چیکار کنم دستام نمیاد میترسم میترسم خیلی میترسم

اسی بدت نیاد 

اول گفتن مدرک جمع کن به روی شوهرت نیار

تو درجا همه چی رو رو کردی

عقلت کجاست

حیف اون بچه تو که راه درست و غلط رو نمی دونی چطور میخوای به بچه ات یاد بدی حقش رو بگیره

بابا ابن همه آدم خودشون رو جر دادن بابا نگو به روش نیار تا آهسته آهسته شوهرت  به خاک سیاه بشینه تو اد رفتی همه چی رو خراب کردی 

سرنوشت هر کس دست خودش هست تو هم همه چی رو خراب کردی

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

خدا به دادت برسه 

این کثافت شوهرت نمی‌ذاره آب خوش از گلوت پایین بره 

هم خودش رو تبرئه می‌کنه هم بچه ات رو میگیره همه هیچی جلوت نمینداره تازه خودش طلاقت رو هم میده

حالا بیا و ببین

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
وای تازه دارم به این پی میبرم 😐که دخترامون چقد سادن وای وای شوهر عوضیش چقد قشنگ بازیش میده

دقیقا الان اینو گفت اسی بیوته به دستو پاش

از اونجایی که بیشتر نظراتم حقه اگه با نظرم مخالفی ،ریپ نزن، نظرتو بزار در کوزه آبشو بخور 🤷🏻‍♀️🎀

اصلأ مگه فقط رو چیزای سیاسی حساسن نیستن نکنه دروغ میگه ولی دوستم که نظامیه شوهرش گفت بفهمن می‌فرستنش ...

عشقم شات کافی نیس باید پیاما اینستگرام میبردی پاسگاه

از اونجایی که بیشتر نظراتم حقه اگه با نظرم مخالفی ،ریپ نزن، نظرتو بزار در کوزه آبشو بخور 🤷🏻‍♀️🎀