2777
2789

عزیزم منم این مشکلو داشتم.البته به به این شدت ولی کلا میومد بالا ی در میزدو درو باز میکرد میومد داخل.منم عمدا کاری کردم که قفل خراب شد و رفتیم قفل در بخریم اپارتمانی خریدم و تمام

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهر منم دوبار اینکارو کردهمون روزای اول زندگیممنم ب شوهرم گرفتم هروقت میره سرکار درو قفل کنه و ...

عکس العمل مامانش چی بود برا اولین بار وقتی خواست دروباز کنه و دید در قفله؟

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
عزیزم منم این مشکلو داشتم.البته به به این شدت ولی کلا میومد بالا ی در میزدو درو باز میکرد میومد داخل ...

چیکار کردی خراب شد بگو منم همینکارو کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
اره دیگه تا حالا نگفتم هی گفتم طوری نیست خودم بی محلی کنم پانشم یاد میگیره وقتیایی که خوابم نیاد ول ...

شوهرت ک میره سر کار بگو در رو قفل کنه  

بعدا خودت هر موقع خواستی قفل رو باز کن 

یاد تعریفای مادرشوهرم که از مادرشوهرش میکرد افتادم😐میگفت یهو میومد رو سرمون گفتم وا مادر جان صدا برنید حداقل گفته به تو چه میخام ببینم چکار میکنین موقع خواب🤣

یاد تعریفای مادرشوهرم که از مادرشوهرش میکرد افتادم😐میگفت یهو میومد رو سرمون گفتم وا مادر جان صدا بر ...

منم فک میکردم تموم شدن این مادر شوهرها

انگار ته مونده هاش هنوز زنده هستن

اسی یه بار که اومد واقعا هراسان از خواب بیدار شو خودت رو ترسیده نشون بده ، یه روز بعدش هم قشرق به پا کن الکی بگو تو اومدی ترسوندیم به خونریزی افتادم اگه بچم چیزیش بشه چی 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
منم فک میکردم تموم شدن این مادر شوهرهاانگار ته مونده هاش هنوز زنده هستن

یه دونه میزنه ب در بعد خودش باز میکنه خب اینش ب جهنم چرا میای تو اتاق خواب

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عکس العمل مامانش چی بود برا اولین بار وقتی خواست دروباز کنه و دید در قفله؟

من متوجه نشدم دیگه بعدش ک بازم اومد یانه

ولی کلا حریم حفظ شد

دیگه خیلی کم میاد

هروقتم بیاد قشنگ درمیزنه

اینم بگم هرازگاهی ک من میرم خونشون بااینکه مدل درشون اینجوریه ک از هردوطرف باز میشه،همیشه در زدم و وقتی اجازه دادن وارد شدم،کم کم اونم یاد گرفت

چیکار کردی خراب شد بگو منم همینکارو کنم

یادم نیست.فکر کنم شکوندم از بیرون.ولی اگ همسرت همراهته و قانع میشه برید یدونه اپارتمانی بخرید و بگو میترسم.و مثلا بگو موقع لباس عوض کردن استرس داره یهو یکی بیاد داخل

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️