2777
2789

مادرشوهرم صبح ها میاد یه دونه محکم میزنه به در وقتی بلند نشم درو باز میکنه میاد تو جالبه میاد تو اتاق خوابم میبینه خوابم بازم صدام میکنه منم امروز پتو رو کشیدم رو سرم تا خجالت بکشه ن بلند شدم نه واکنشی نشون دادم درو بست و رفت خب یکی بیاد اول صبح تو خونه شما دروباز و بست کن بعدم بیاد بالاسرتون تو اتاق خوابتون خداییش بگید چه واکنشی نشون میدین؟  فکرکنید باردارهم باشین شوهرم چون صبح ها ساعت ۶ میره سرکار من خوابم درقفل نیست بازه اینم سرشو میندازه پایین میاد داخل تو یه ساختمونیم حیاط مشترک نداریم خونه من جداس از لانرده ها میاد اینور باید چطور رفتارکنم چی بگم ب شوهرم ؟ تا حالا فقط تحمل کردم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

نه پس نگو بشین عین اوشین مادرشوهر بیشعورتو تحمل کن😐

ینی چی در قفل نیست قفل کن خب

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شوهرت بگو درو قفل کنه بره

تو بیدار شدی خودت درو باز کن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
مگه در قفل نداره عزیزم ؟ والا حق داری

اره  دیگه تا حالا نگفتم هی گفتم طوری نیست خودم بی محلی کنم پانشم یاد میگیره وقتیایی که خوابم نیاد ولی فایده نداشت

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

مادرشوهر منم دوبار اینکارو کرد

همون روزای اول زندگیم

منم ب شوهرم گرفتم هروقت میره سرکار درو قفل کنه و بره

خودمم ک از داخل کلید دارم اگه خواستم برم بیرون بازمیکنم

دیگه مادرش نمیتونه بی اجازه بیاد

تنهاراه همینه

چرا به شوهرت نمیگی 

موقعی که شوهرت داره میره پاشو درو قفل کن بخواب 

یه بار الکی به مادرشوهره بگو اومدی تو ترسیدم به خونریزی افتادم البته دور از جون و خدایی نکرده

تو مثل یه خواب خوب فانتزی