2777
2789
عنوان

جن میخواد منو بکشه🥺😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 84 پست
اولین باره نماز باطل سحر رو میشنوم.... من هشت ساله دارم جنگیری و باطل سحر انجام میدم همچین موردی به ...

نماز حضرت زهراس 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

خواب دیدی، ادامه بده منم قبلا سوره هایی که مربوط به باطل السحر بود میخوندم سوره بقره رو هم هر روز پلی میکردم خداروشکر اتفاق ترسناکی نیفتاد ولی زندگیم خیلی خوب شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعبیر خواب شما اینکه 

شما با عملتون شیطان رو عصبانی کردید 

همین 

شما حالت برزخی شیطان دیدید که خشنودی خدا رو در پی داره اصلااااا نگران نباش دیگه به خوابت نمیاد 

محکم تر از قبل به نماز و عبادتت ادامه بده 

آفرین دختر خوبم

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
عزیزم همزاد داری فدات بالاسرت قرآن بزار زیر سرت توی پارچه نمک و اسپند بزار

جالبه گفتن همه همزاده لعنت بهش چی میخواد از جونم

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
تعبیر خواب شما اینکه شما با عملتون شیطان رو عصبانی کردید همین شما حالت برزخی شیطان دیدید که خشنودی خ ...

واقعااا والا یه جوری ترسیدم گفتم دیگه نخونم 🥺لعنت بهش کم مونده بود سکته کنم😭

استارتر فعلا آیة الکرسی رو بخون اول بطرف روبروت فوت محکم کن بعد بخون به پشت سرت فوت کن بعد بطرف راستت فوت کن بعد طرف چپ یدفعه هم بخون بطرف بالا  و یدفعه هم پایی فوت کن و این ذکر  لا یضرو مع اسمهی شئ فی الارض و لا فی السماء و هو السمیع علیم رو صبح و شب سه دفعه بخون 

هیچی نمیشه راه رو داری درست میری ۲۱ بار آیت الکرسی بخون فوت کن دور خودت حصار میشی یه بار ۴ قل بخون ۱۰۰۰ مرتبه یا قهار بخون هیچ موجود شیطانی نمیتونه اذیتت کنه

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
هیچی نمیشه راه رو داری درست میری ۲۱ بار آیت الکرسی بخون فوت کن دور خودت حصار میشی یه بار ۴ قل بخون ۱ ...

مرسی عزیرم امشب امتحان میکنم 

استارتر فعلا آیة الکرسی رو بخون اول بطرف روبروت فوت محکم کن بعد بخون به پشت سرت فوت کن بعد بطرف راست ...

باشه عزیزم امشب امتحان میکنم ولی خیلی وحشتناک بود خبرمرگش داشتم ایست قلبی میکردم😭

اولین باره نماز باطل سحر رو میشنوم.... من هشت ساله دارم جنگیری و باطل سحر انجام میدم همچین موردی به ...

سلام یه سوال دارم من خودمو خونوادمو حصار هفت جوش کردم با موکل خوبه ؟ و اینکه برام طلسم سیاهی گرفته بودن توسط یه استاد جلب سحر کردم و موکلاش طلسمو برام آوردن و من خوب شدم به اون دلیل حصار کردم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست