ب_هار مدیر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2232 عنوان اونا که آی یو آی کردن میان خواهشن | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 47 پست من روز ۱۲ هستم هیچ علائمی ندارم حتی سینه درد یکم داشتم اونم دیگه ندارم 😔 خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️ امروز | 15:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حساسیان عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 1195 چرا من خوندم اونها که ای کیو دارن بیان از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
سوزنطلا عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 589 باید 16روز بگذره بعد آزمایش بدی علایم هر کسی با هم فرق داره پس الکی به خودت استرس نده
golbargesorkh عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 729 چجوری عزیزم..خدا حفظش کنه آی یو آی کردم همون اولین بار باردار شدمالبته خودم مشکل نداشتم شوهرم اسپرمش ضعیف بود
ب_هار مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2232 دکترت نگفت که لتروزول پسرزایی میاره یانه چون من میخوام اقدام کنم تنبلی دارم نمیخوام دیگه پیش دکتربرم ... من برام مهم نیس چی بشه نپرسیدم ۵ ساله دارم گریه میکنم بهم بده دختر پسر نداره برام خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️
اسمان۶۴ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 7990 آخه من علائم پری هم ندارم نه دل درد ن سینه درد آنچنانی ۵ساله اقدامم دیگه خسته شدم مشکلتون چی زود؟ شنیدم ای یو ای بیشتر برای مشکل مردا انجام میشه درسته؟
arisammm عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9226 دکترت نگفت که لتروزول پسرزایی میاره یانه چون من میخوام اقدام کنم تنبلی دارم نمیخوام دیگه پیش دکتربرم ... من رژیم دختر زایی گرفتم لتروزول داد برا دختر هرچه دادم به اوحلالش باد
ماویدنیز عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 815 من برام مهم نیس چی بشه نپرسیدم ۵ ساله دارم گریه میکنم بهم بده دختر پسر نداره برام الهی که خدا امسال دامنتو سبز کنه ولی من یه دختردارم دلم میخواد جفتم جورشه تموم شه میشه دفعه ی بعد که رفتی پیش دکترت اینو بپرسی بهم بگی
ب_هار مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2232 آی یو آی کردم همون اولین بار باردار شدمالبته خودم مشکل نداشتم شوهرم اسپرمش ضعیف بود آخه من خودم تنبلی دارم ولی عکس رنگی دادم لوله هام بازهsis دادم میوم و پولیپ و اینا ندارمذخامت و اینام خوبه با آمپول هم دوتا فولیکول ۱۹ و ۲۰ داشتم که دکتر گفت خوبه بهترین راه آی یو آی هست شاید دهانه رحمت تنگه که باردار نمیشیشوهرمم خوبه مورفولوژیش ۴ خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️
ب_هار مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2232 الهی که خدا امسال دامنتو سبز کنه ولی من یه دختردارم دلم میخواد جفتم جورشه تموم شه میشه دفعه ی بعد که ... باشه عزیزم میپرسم ولی آی یو آی با تعیین جنسیت ۶۰ درصده خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️
ماویدنیز عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 815 من رژیم دختر زایی گرفتم لتروزول داد برا دختر راست میگی😮😕اخه من هرجاشنیدم میگن واس پسرتجویز میکنن که اخه پس من چی کارکنم
شیرینبیاااان عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 1160 چه قرصایی مصرف کردی تعیین جنسیت کردی تعیین جنسیتا احتمال گرفتنشون زیر ده درصد هم ای یو ای هم ای وی اف وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
ب_هار مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2232 مشکلتون چی زود؟ شنیدم ای یو ای بیشتر برای مشکل مردا انجام میشه درسته؟ شوهرم سالمه فقط خودم تنبلی خفیف دارم که اونم به خاطر اضافه وزنمه وزنم کم نمیشه استپ کردم گفتم آی یو آی کنم اگه نشد خدایی نکرده برم معدمو عمل کنم😔 خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️
golbargesorkh عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 729 آخه من خودم تنبلی دارم ولی عکس رنگی دادم لوله هام بازهsis دادم میوم و پولیپ و اینا ندارمذخامت و اینا ... خب شرایطتت خوبه خدا رو شکر فقط موقع ای یو ای نباید استرس داشته باشیمن خودم به شدت استرسی هستم ولی اون روز همسرم کمک کرد روحیه ام خوب باشه
ماویدنیز عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 815 باشه عزیزم میپرسم ولی آی یو آی با تعیین جنسیت ۶۰ درصده شوهرم مخالفه این چیزاست