2777
2789
عنوان

زندگی مورد علاقه‌تون

127 بازدید | 12 پست

من دوست دارم مثل مارک وینز یا خیلیای دیگه که این سبک ویدیو میسازن، دور دنیا سفر کنم و غذاهای مختلف امتحان کنم. به این میگن زندگی. واقعا خوش به حالشون.

از زندگی یکنواخت و تکراری که خیلی از آدما دارن خوشم نمیاد

دانشگاه، کار، ازدواج، بچه😤

زندگی شخصیت فامیل دورمون ک تاپیک اخرم گفتمش رویامه

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم فقط برم سفر  

دوستام همیشه کنارم باشن 

پدر مادر و اشناها شاد هیچ کدوم از عزیزامو از دست ندم 

همه مریضا خوب شن و هیچکسس غمی نداشته باشه تو دلش 

در آخرم رشته خوبی قبول شم 

این ته ته ته آرزوی منه

میشم برات،سنگ صبور🤍

من دوست دارم ی مسجد بسازم ک هم این دنیامو هم اخرتمو بسازم

بعد بزارم کسایی ک شب جایی ندارن تو مسجد بخوابن

بعدش دوست دارم ی جای خیلی بزرگ درست کنم کلی گربه بیارم بهشون گذا بدم باهاشون رفیق شم ...

بعد دوست دارم برم مصر پنج سال اونجا زندگی کنم چون عاشق رازای مصرم

بعدش دوست دارم یک عدد دبیر زبان موفق شم ک گاهی بتونم ب کسایی ک وضعیت مالشون ضعیفه زبان یاد بدم

زندگی ای که انقدر روتین نباشه تنوع داشته باشه 

آدما باهم خوب باشن انقدر بدرفتاری تو دنیا نباشه 

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

زندگی ایده ال من اینکه دانشگاه برم بعدهم برم سرکار ماشین بخرم بعدهم با کسی ک دوسش دارم ازدواج کنم دوتا بچه داشته باشم منو بابای بچه ها دنبال کارا و درس و مدرسه بچه ها بیفتیم بعدم بفرستیمشون سرزندگی خودشون بعدش منو باباشون سر بزاریم بمیریم دیگه

من دوست دارم وضع مالیم خوب باشه طوری که کیف کنم تو زندگی و سالم و سلامت یه ازدواج خوب بکنم و هر سال برم سفر خارجی و به زندگی در آلمان ،ایتالیا ،آمریکا یا سوییس هم فکر میکنم