2777
2789
عنوان

فکر کنم هرزن بارداری دیگ جای من بو فنرش درمیرفت از این همه فعالیت

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دم شما گرم من نه باردارم نه شاغل بازم اینهمه کار نمیکنم تو خونه

چرا 

اخه خونه بایدمرتب تمیر باشه خواسته و ناخاسته کثیف میشه بلاخره ظرف جارو برقی غذا گرد گیری وووو خیلی کارای دیگ 

وای خدا نکنه بم نگو اینطور استرس میگیرم چند ماهه بودی

دوماه و نیمو رد کرده بودم اینجوری شدم چون همش سرپا و کارمم حسابداری بود و صب تا عصر سرکار بقیشم خرید و کارای خونه

ازین ببعد سرعتتو تر کار کردن و تو راه رفتن کم کن و سنگین برندار و سعی کن بیشتر نشسته باشی یا دراز کش

سعی کن از اطرافیانت کمک بگیری

من شغلمو از دست دادم و مجبور شدم یک ماه خ نه مادرم برم بخوابم

چرا اخه خونه بایدمرتب تمیر باشه خواسته و ناخاسته کثیف میشه بلاخره ظرف جارو برقی غذا گرد گیری وووو خی ...

درسته من تو تمیز کاری تنبلم ظرف میشورم و غذا میپزم تمیزکاری هفته ای یه بار نهایت دو بار دو تا بچه دارم دومیه خیلی می‌ریزه حرصم میده آخر با جیغ و داد میگم خودش جمع کنه که اونم از یه ور برمیداره می‌ریزه اونور دیگع،🤓

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰