2777
2789
عنوان

چقد پسرا گناه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 91 پست
بنظرتون برای دختر سخت نیست؟سیسمونی وجهیزیه خوب میخوانبرگه سلامت میخوان متاسفانه جوری شده بعضی پسرا خ ...

این رسم بیشتر تو اصفهان دیدم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اونا نتونن زن‌بگیرن دخترا هم مجرد میمونن.عملا اونی که ضرر میکنه‌دختران چون پسر هرچی‌سنش بالاتر ...

تو این موارد همه ضرر میکنن عزیزم یه کم عمیق تر به قضیه نگاه کنید هم دختر هم پسر سخت بگیرن اولا به ضرر خودشون هست دوم به ضرر کله جامعه و تمام دختر پسرای دیگه 

هر کسی واسه زندگیش معیارهای داره ولی اگه یکم چه پسر چه دختر معیارهای سبک تر و کمت ی داشته باشن بنظرم ...

نیاز به بازنگری و نگاه اخلاقی به زندگی و تنظیم توقعات با واقعیات وجود داره.

الان خود شما مهریه ۱۴ سکه‌ای رو به عنوان نشانی از کم توقع بودن آوردید در صورتی که به قیمت امروز همون ۱۴ سکه معادل ۷۰۰-۸۰۰ میلیون تومانه که فکر می‌کنم همگی قبول داریم اکثریت جوانان مایل به ازدواجمون خصوصا افراد بدون پشتوانه چنین پولی ندارند که بخواهند بدن!

اونوقت خانواده دختر با کلی منت از پسر این مهریه رو میخوان با اینکه خودشون هم از اینکه نداره با خبرند؛ در واقع تعهد دروغین می‌گیرند و سر هم کلاه می‌گذارند!

البته اصلا منظورم مظلوم جلوه دادن یک جنسیت نیست.

درخواست جهیزیه و هزینه‌های مختلف خارج از استطاعت از خانواده دختر هم همون قدر غیرقابل قبوله.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
می خوای اینجا یه کاربر از چندتایی که خوندم رو بذارم و برید زندگی و وضعش رو بخونید تا خودتون قضاوت کن ...

عزیزم چرا متوجه نیستی این تاپیک کلیهه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
از شانسش به تورش نخورده آدم لاشی برا همین دلش میسوزه😂اوایل هممون همینیم ساده و زودباور و دل رحم

من کلا باکسی تو رابطه نبودم که گول ادم لاشی رو بخورم

دلمم برا کسی نمیسوزه

شما اشتباه متوجه شدین

شاید شما ضره خوردین،دلیل برهمه نمیشه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
افرین مرسی که اشاره کردی بهش وقتی یه دختری هم ساده میگیره فک میکنن ایراد داره یا اویزونه یا هر چی کل ...

یه روزی عاشق شدم 

دل بستم

ساده گرفتم 

ولی عیب نداره یه تجربه شد که دلم به حال پسرررر جماعت نسوزه 

هر کی بسوزه ببین باخت داده بااخت

انقدر بی رحم شدم نسبت به پسرا 

و فقط در اینده ادای عاشقارو در میارم و منفعت خودم الویتمه 

( متعهد به فریبرز باغ بیشه  😎💍)                                            دوستِ عزیز این طبیعیه که یکسری از ادما از تو خوششون بیاد و یکسری بلعکس 🤷🏿‍♀️ سعی میکنم با خودم در رقابت باشم نه جهان پیرامون ❣"""-خدایا شکرت برا بارون برا اتیش برای خانواده برای سلامتی برای آسمون برای غروب و طلوع 💙برای کتابای خوب برای ادما پاک برای قلبای مهربون 🌼🫀                                    

بخدا انقد دغدغه دااارنخونه،ماشین،پول برا عروسیبعضی خانوادها جهاز هم نمیارن،اوناروهم باید بگیرن

جهاز قانونا و شرعا وظیفه پسره. اونایی که نمیدن هم گناه نکردن.

طرف ما اینطوره که تمام و کمال وسایل زندگی رو خانواده دختر میدن، بعد دخترشون باید داخل یه اتاق یا زیرزمین خونه مادرشوهر زندگی کنه. و وسایلش هم در واقع هدیه به خانواده شوهره. غیر از زمان خواب اجازه نداره زیاد بره داخل اتاقش. کارای افراد خانواده و پخت و پز به عهده عروس هست. سیسمونی هم تمام و کمال بیاره. به نظرتون همه این وسایل رو کجا میذاره؟

جا که نداره. باید بره انبار خونه پدرشوهر و خاک بخوره. فقط برای پز و احترام به مادرشوهر می‌خره. عروسی هم خیلی ساده و کوچیک برگزار میشه. پولای پاتختی هم که کامل برای داماده.

یه روزی عاشق شدم دل بستمساده گرفتم ولی عیب نداره یه تجربه شد که دلم به حال پسرررر جماعت نسوزه هر کی ...

همون یه بار شکست کافیه

خیلی عوض میشه آدم خیلی

برا همینم دیگه هیچوقت دلم به حالشون نسوخته و نمیسوزه

.
جهاز قانونا و شرعا وظیفه پسره. اونایی که نمیدن هم گناه نکردن.طرف ما اینطوره که تمام و کمال وسایل زند ...

عزیزم این تاپیک کلیه

منم نوشتم بعضی جهاز نمیدن

به همه اشاره نکردم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗