2777
2789
عنوان

چقد پسرا گناه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 91 پست

هر کسی واسه زندگیش معیارهای داره 

ولی اگه یکم چه پسر چه دختر معیارهای سبک تر و کمت ی داشته باشن بنظرم خوشبخترن 

مم الان مهریم ۱۴ سکه‌ست 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گناه ندارن اکثرا.

من دیدم دختره هیچی از پسره نخواسته . تازشم گفته خونه و ماشین دارم. کار هم نکن فقط عشق و سایه بالا سرم باش پسره پا پس کشیده. چون خوشی زده زیر دلش و دنبال تنوع بوده.

یا هستن پسرای که تمام امکانات دارن ولی تنوع طلب هستن و دل به ازدواج نمیدن.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
من همچین چیزی دور و برم ندیدم همه ساده زیستن واسه شوهرم له له میزنن هر چی باشه شوهر میکنن توام حتما ...

ن والا اطراف ما تا پسر خونه و ماشین نداشته باشه اصلا زن بی زن

فرشته هم باشه زنش نمیدن اصلااااااا

البته ما مسیحیم مهریه فلان نداریم..

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

من همچین چیزی دور و برم ندیدم همه ساده زیستن واسه شوهرم له له میزنن هر چی باشه شوهر میکنن توام حتما ...

والا من دقت کردم تو نی نی سایت

نه داداش دارم که بخوام ناراحت باشم نه پسرم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
گناه ندارن اکثرا.من دیدم دختره هیچی از پسره نخواسته . تازشم گفته خونه و ماشین دارم. کار هم نکن فقط ع ...

بخدا من همه رو نمیگم ،این تاپیک کلیههه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

از کاربرای متعصب فراری و بیزارم

کسایی که میگن چون پسرا فلان و بهمانن پس حقشونه

حق هیچ انسانی فارغ از جنسیت، تپه ای از آرزوهای محال نیست..

از چه به خود میبالد؟ انسان که لقاحش یک اشتباه، ولادتش یک رنج و زندگی‌اش یک ملال است و محکوم به مرگ می‌باشد… «آرتور شوپنهاور»🐦‍🔥

اها اره دیگ فرهنگا متفاوته

اره👌

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

بله منم خیلی موافقم که گناه دارن

مردا ادمای زحمت کشی ان همین پدرای خودمون اگر نبودن چی میشد...

و چقدر مردا و پسرایی که بخاطر خانوادشون از خودشون و جونیشون گذشتن

حالا اگه الان فمنیستا نریزن سرمون😂

نقاش و عکاس

نظری ندارم والا

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756