2777
2789
عنوان

دارم از عصبانیت میمیرم

124 بازدید | 15 پست

تاپیک های قبل بخونید متوجه میشید. من یه زن داداش دارم که چندان رابطه خوبی با خونواده ما نداره. از اونور من با ی آقا پسری تو رابطه هستم که رفیق فاب داداشمه. چن روز پیش داداشم فهمید ولی خب چیزی به روم نیاورد. امروز این خانوم خیلی یهویی بدون هیچ دلیلی مثل بچه زنگ زده به من مدام اسم اون پسرو میاره و ازش بد میگفت منم کاری نداشتم . تا اینکه دیدم بدون هیچ رودروایسی گفت عکستو

‌‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکستو ازت خریده؟ و یهو گرف خندید. منم گفتم متوجه نشدم اونم گفت عکستو چند میدی بهش. بیچاره بابات منم کم کم عصبی شدم گفتم چی میگی گفت بیا تلگرام رفتم تلگرام دیدم اسکرین شات چت منو اون پسره رو برام فرستاد که گویا از روی اکانت اون آقا بوده..اینکه نفهمیدم ماجرا چی بوده به کنار. حرص این خانوم پدرمو دراورده. بی ادب بی تربیت 

عکستو چی؟؟؟

تو گوشی پسره دیده

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

الان از اون آقا باید بیشتر عصبی باشیا اسکرین شات چتتونو پخش کرده که ایشون بتونه بتازونه اینجوری

اخه بحث اینه ک اون آقا چرا باید پخش کنه؟، دلیلی نداره

زن داداشت چرا این مدلیه😖😑منظورش چیه از این حرفا؟؟جای تو حرصم گرفت. چت شما رو از کجا اورده؟

خیلی خون ب دلم کرد...اصن نمیدونم قصدش چی بود. بماند که نمیدونم اون عکسا از کجا اورده

خیلی خون ب دلم کرد...اصن نمیدونم قصدش چی بود. بماند که نمیدونم اون عکسا از کجا اورده

نمیدونی؟؟ خود پسره داده مگر اینکه انقد فضول باشه که از گوشی پسره خودش برداشته باشه که با عقل جور درنمیاد مگر اینکه پسره کلا به قفل برنامه ها اعتقادی نداشته باشه 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نمیدونی؟؟ خود پسره داده مگر اینکه انقد فضول باشه که از گوشی پسره خودش برداشته باشه که با عقل جور درن ...

ینی ب داداشم داده اینم از داداشم گرفته؟ پس چرا داداشم هیچی ب روم نیاورد؟