2777
2789
عنوان

فعالسازی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 23 پست
نمیدونم چرایاد فعالسازی سیمکارت افتادم😂اسی جان باید بره دکتر .بچه هم دارین؟

اره داریم. دکتر یکبار رفت ، دکتر باهاش از نظر روحی روانی صحبت کرده میگه خود دکتر موندده بود چجوری زیر ایین همه فشار دووم اوردی (وقتی اینو برام تعریف میکرد بغض کرد خودش... )

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راهکار ندارم .چون حودم مثل همسرتون شدم.فقط جدیدا مارپله ژناشویی خریدم یکم هیجان بیاد

من از اول ازدواج یکی از ارزوها و فانتزی هام از این شیطنت ها بود ولی نمیگفتم چون اهلش نبود میدونستم تو ذوقم میخوره...  

من از اول ازدواج یکی از ارزوها و فانتزی هام از این شیطنت ها بود ولی نمیگفتم چون اهلش نبود میدونستم ت ...

حالا من چون مشکل از خودمه فعلا همسرم راه اومده. منم همیشه دلم فانتزی و شور و شوق میخواست برا همه چیز تو ذهنم خورد. من دوست داستم روزای تعطیل تا دیروقت بیرون باشیم یا فیلم ببینیم اون مثل پادگان هر روز ده شب خواب. کلا خورد تو ذوقم همه چیز

نه تخمشونو..تخم شلغم تخم شوید..اینا رو همه رو پودر کن..تلخ می شه با عسل بخوره

یه چیزی از عطاری گرفته ، همینه فک کنم تخم های مختلف پودر شده تلخم هست. یه مدت خورد فایده ای نداره بابا

حالا من چون مشکل از خودمه فعلا همسرم راه اومده. منم همیشه دلم فانتزی و شور و شوق میخواست برا همه چیز ...

خب رفتار اونم زده تو ذوقت دیگه. منم مثلا سر ارایش گردن تو خونه یه بار تو ذوقم خورد یه بارم سر کفش پاشنه بلند پوشیدن تو خونه.... نمبدونم بقیه نمیپوشن ؟ من الکی فانتزی داشتم؟