2777
2789

سلام استاتر عزیز 

میشه بپرسم علائمتون چی بود که فهمیدین باردارین؟؟؟ سیکلتون چند روزست؟ 

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام استاتر عزیز میشه بپرسم علائمتون چی بود که فهمیدین باردارین؟؟؟ سیکلتون چند روزست؟

سلام قربونت بشم 

ببین گلم من ۶ مهر که نزدیکی داشتم روز بعد پریود شدم و تموم شد علاهم داشتم ۲۱مهر ازمایش دادم ۱/۷۶بود و منفی و آبان و آذر  هم پریود شدم ولی حجمش و رنگش فرق می‌کرد 

دوباره یکم آذر ازمایش دادم ۰/۴۰بود یعنی نسبت به قبلی کمتر شده بود ولی همچنان علاام دارم دیروز رفتم سونو گفت یا کیست ساده داری ممکنه علاعمت از اون باشه و ساک حاملگی نداری 

بعدش بی بی چک زدم بعد یساعت هاله انداخت کمرنگ

علاعم هم هنوز دارم 

نمیدونم چمه

قطعا بعد اینهمه روز باید سونو معلوم میشد دیگه درسته؟و بی بی چک سریع دوخط میشد؟

اخرین باری که پریود شدی چه تاریخی بود؟

ببین گلم من ۶ مهر که نزدیکی داشتم روز بعد پریود شدم و تموم شد علاهم داشتم ۲۱مهر ازمایش دادم ۱/۷۶بود و منفی و آبان و آذر  هم پریود شدم ولی حجمش و رنگش فرق می‌کرد 

دوباره یکم آذر ازمایش دادم ۰/۴۰بود یعنی نسبت به قبلی کمتر شده بود ولی همچنان علاام دارم دیروز رفتم سونو گفت یا کیست ساده داری ممکنه علاعمت از اون باشه و ساک حاملگی نداری 

بعدش بی بی چک زدم بعد یساعت هاله انداخت کمرنگ

علاعم هم هنوز دارم 

نمیدونم چمه

قطعا بعد اینهمه روز باید سونو معلوم میشد دیگه درسته؟و بی بی چک سریع دوخط میشد؟

سلام قربونت بشم ببین گلم من ۶ مهر که نزدیکی داشتم روز بعد پریود شدم و تموم شد علاهم داشتم ۲۱مهر ازما ...

آره گلم بی بی چک بعد این مدت باید نشون می‌داده آزمایش هم همینطور

ان شاءالله که خیره عزیز نگران نباش

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
ببین گلم من ۶ مهر که نزدیکی داشتم روز بعد پریود شدم و تموم شد علاهم داشتم ۲۱مهر ازمایش دادم ۱/۷۶بود ...

توسونو چی نوشته ؟ برگه سونوت را برام بفرست ...

علائم اصلا ربطی ب بارداری نداره ....گاهی بخاطر تغییر هورمون تمام علائم بارداری همراهمون میمونن ....مهم ازمایش هاته که همه منفیه ....پس شما باردار نیستی ، وقتی پریود میشی و ازمایش هم منفیه دیگه بی بی چک ابدا درست نشون نمیده ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
این جواب سونو

خب عزیزم شما که اصلا باردار نیستی ...فقط کیست داری وهورمونهات بهم ریخته ...برو دکتر تا بهت دارو بده ....خودتم تو این مدت قند و شکر را حذف کن،روزی بیست تا نیم ساعت پیاده روی کن، وزنت را بیار پایین اگه چربی شکمی داری و گرمیجات هم زیاد بخور ...

خب عزیزم شما که اصلا باردار نیستی ...فقط کیست داری وهورمونهات بهم ریخته ...برو دکتر تا بهت دارو بده ...

جد ی یعنی بعد اینهمه مدت دیگه خیالم راحت باشه 

و درد سینه و حالا تهوع و تکرر ادرار و خستگی  اینا مال چیز دیگس؟

جد ی یعنی بعد اینهمه مدت دیگه خیالم راحت باشه و درد سینه و حالا تهوع و تکرر ادرار و خستگی اینا مال ...

بله ، خیالت راحت راحت ...درد سینه و حالت تهوع بخاطر همین کیست و تغییر هورمونه ....تکرر ادرار و کسل بودن هم از سردی زیاد بدنته پس تا میتونی گرمیجات بخور که دیگه کیست درنیاد تو تخمدانت .

بله ، خیالت راحت راحت ...درد سینه و حالت تهوع بخاطر همین کیست و تغییر هورمونه ....تکرر ادرار و کسل ب ...

خدا خیرت بده امیدوارم به هرچی میخوای برسی❤️🙏

باشه حتما ممنونم ازت مهربون

خدا خیرت بده امیدوارم به هرچی میخوای برسی❤️🙏باشه حتما ممنونم ازت مهربون

قربونت عزیزم ....به همچنین 🌹