2777
2789
عنوان

کیا زخم کاری رو میبینن

96 بازدید | 16 پست

من فقط فصل یک و دو رو دیدم

چیشد مالک و سیما باهم ازدواج کردن؟

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارن ازدواج میکنن .سمیرا و پانی میخان بهمش بزنن

با عشق؟

یا نقشه هست

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

اخر قسمت دوم داشتن میرفتن مراسمشون سمیرام متوجه شده پدر سیما زنده بوده و سیما اونو تو یه آسایشگاه روانی بستری کرده بوده سمیرا پدر سیما رو دزدید و قراره بفرستتش مراسم عروسی

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
اخر قسمت دوم داشتن میرفتن مراسمشون سمیرام متوجه شده پدر سیما زنده بوده و سیما اونو تو یه آسایشگاه رو ...

اها

بعد مالک واقعا سیمارو میخواد؟

و همینطور سیما مالک رو میخواد؟

یا نقشه هست

اهابعد مالک واقعا سیمارو میخواد؟و همینطور سیما مالک رو میخواد؟یا نقشه هست

مالک واقعا سیما رو میخواد و میگه میخواد زندگی جدیدی شروع کنه برای همینم عروسی میگیره

اما سیما انگار نقشه داره چون زنده بودن پدرشم از مالک پنهون میکنه و مخالف عروسی گرفتنم بود

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
مالک واقعا سیما رو میخواد و میگه میخواد زندگی جدیدی شروع کنه برای همینم عروسی میگیرهاما سیما انگار ن ...

عجب جونوریه پس این سیما