2777
2789
عنوان

با خساست اینا میخوان به کجا برسن 🧐

189 بازدید | 21 پست

پس انداز خوبه درست ،ولی کسی که زورش میگیره ۵۰ هزارتومن بده واسه تاکسی واقعا....

به نظرتون اینا تو ذهنشونه که خودشونو به  هر طوری شده از دادن پول و خریدن لباس و.. منع میکنن؟؟؟

کی با خساست به جایی میرسه؟ ،برسه هم نه سود میبره نه لذت  قبول دارین ؟

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونی ک نرماله پول میده اژانس اونی ک خسبسه تاکسی رو ترجیح میده

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کسیو میشناسم برای خرید غذا و خوراک روزانه خساست به خرج نمیده اما لباس چرا

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

اونی ک نرماله پول میده اژانس اونی ک خسبسه تاکسی رو ترجیح میده

این یکی حتی پول تاکسی رو نمیده 

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو
به هیچ جا که نمیرسن هیچ .پولشون رو نه میتونن ببرن تو گور.دوروز بعد مردنشون هم وراث همه رو میخورن یه ...

دقیقا 

الان کدوم گور هست که پول توش باشه،  این پول دیگه نتیجه زحمتات آدمه، د خرج نشه ،خرج یکی دیگه میشه اخرش

کسیو میشناسم برای خرید غذا و خوراک روزانه خساست به خرج نمیده اما لباس چرا

منظورم به اوناییه که اصلا خرج هیچی نمیکنن 

منم میشناسم یکیو مثل این ، لباس پاره پوره ونامرتب وکهنه مال ۴ سال پیش رو میپوشه ،ولی بهترین نوع غذا رو می‌خره ومیخوره

منظورم به اوناییه که اصلا خرج هیچی نمیکنن منم میشناسم یکیو مثل این ، لباس پاره پوره ونامرتب وکهنه ما ...

اونا دیگه واقعا عجیبن

یا تو خانواده ای بزرگ شدن ک خسیس بودن 

یا واقعا پول ندارن

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

این واقعا فحشه یا ی چیز علمی چیزی

نه بابا چه فحشی علمیه 

همون نظریه رشد روانی جنسیه یبار تاپیک زدم راجبش متعصب اا و کهنه مغزا زدن ترکوندنش 

اگه تو مرحله گرفتن از پوشک یعنی کمی قبل ۲ سالگی یا دو سالگی به بعد زیاد سخت بگیری دعواش کنی وسواسی رفتار کنی بچه میشه ، احتکار کننده خسیس، داشته هاشو نگه میداره استفاده نمیکنه 

بر عکس اگه خیلی بی خیال باشی آسون بگیری میشه یه اصراف کار مصرف گرا 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی