2777
2789
عنوان

پدر و مادر نادون

163 بازدید | 15 پست

چون پول نداشتن نه موسیقی تونستم دنبال کنم نه ورزش مورد علاقمو و نه خیلی چیزایی که میخواستم.

الان تبدیل شدم به دختری که هیچ مهارتی برای پول دراوردن نداره هیچی….از افسردگی دارم میمیرم.

فقط یه کلاس زبان فرستادن منو اونم حقوقش انقدر تو موسسه ها کمه و کرایه تاکسیمم نمیشه

خیلی ازشون عصبانیم که با وجود نداری منو به دنیا اوردن…. دارم پاره میشم تو زندگی تو سن کم … به جای درس خوندن همش استرس شغل دارم و استرس اینو دارم نکنه پدر و مادرم بلایی سرشون بیاد و من بی خونه و سرپناه چه غلطی کنم…

حتی برای کنکورمم درست کمکم نکردن با این حال دانشگاه قبول شدم ولی خیلی خیلی خیلی چرتتت

کلاس ای سی دی ال خواستم برم نشد چون پول نداشتن و منم چون دانشجوام شغل درست و حسابی گیرم نمیاد و حقوقش کفاف نمیده یه کلاسیو دنبال کنم همه چی خیلی گرون شده😭

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

حتی دیگه نمیتونم درست درس بخونم…. اعصابم از کل دنیا خورده حس میکنم نباید به دنیا میومدم و در حقم ظلم شده

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

اکثریت تو همین وضع موندن تقریبا مشابه شما ..پدرمادرت تلاششون میکنن ولی وضع مملکت اقتصاد تورم جلوشون گرفته 

بهتره بری دنبال کارای پردرآمد مثل آنلاین شاپ کارای مجازی فروشندگی  فعلا پول تو اوناس

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آروم باش خوشگلم میدونم حق با شماست شما حق داری واقعا کار اشتباهی وقتی انسان میدونه نمیتونه نیاز های فرزندش رو بر طرف کنه اونو به دنیا بیاره ببخشید شما الان چه رشته ای میخونید که اگه تونستم بهتون کمک کنم؟

و اینکه الان به چی علاقه دارید ؟

به خانوادتون بگید بگید نیاز دارم پول بدین اگه ندادن قرض بگیر از دوستات 

ببین حتی اگه منو فحشممم بدی

میگم بت که بشدت پرتوقعی.. یعنی چی پدر مادرررت باید جوررر تورو بکشن خو الان که بزرگی بگرد یه کار دست و پا کن.. این حجم از پروو بودنووو نمیفهمم از کجاا میارین

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
ببین حتی اگه منو فحشممم بدیمیگم بت که بشدت پرتوقعی.. یعنی چی پدر مادرررت باید جوررر تورو بکشن خو الا ...

الان من نه موسیقی گذاشتن یاد بگیرم نه کلاس کامپیوتر نه چیزی از صبح تا بوق سگم دانشگاهم. الان شما بگو من از کدوم گورستونی شغل پیدا کنم؟

آروم باش خوشگلم میدونم حق با شماست شما حق داری واقعا کار اشتباهی وقتی انسان میدونه نمیتونه نیاز های ...

علوم پایه میخونم ولی رشتمو دوست ندارم. 

دوست دارم برم کلاس اسکیت…

کلاس نقاشی

یه ساز یاد بگیرم

اگه از بچکی این مهارتارو تلاش میکردن و میذاشتنم کلاس الامن میتونستم تدریس کنم و گلیممو از اب بکشم بیرون….

ولی پدرم انقدر تنبل که حتی سر کارم حاضر نیست بره و مامانمم خونه دار و …

ببین حتی اگه منو فحشممم بدیمیگم بت که بشدت پرتوقعی.. یعنی چی پدر مادرررت باید جوررر تورو بکشن خو الا ...

الان من نه موسیقی گذاشتن یاد بگیرم نه کلاس کامپیوتر نه چیزی از صبح تا بوق سگم دانشگاهم. الان شما بگو من از کدوم گورستونی شغل پیدا کنم؟ هر جا زنگ میزنم حتی برای منشی شدن که اونم نمیتونم چون مدرک icdl ندارم حتی اونم هشت صبح تا بعد از ظهره. دقیقا شما جای‌من بودی چیکار میکردی که بهم میگی توقعت بالاست؟ چرا منی که ناخواسته و به میل اونا به دنیا اومدم نباید توقع داشته باشم

حد اقل دو مثقال مهارت بهم یاد میدادن که الان هشتم گرو نهم نباشه!

علوم پایه میخونم ولی رشتمو دوست ندارم. دوست دارم برم کلاس اسکیت…کلاس نقاشییه ساز یاد بگیرماگه از بچک ...

اگه طلا داری یه تیکه از طلاق رو بفروش برو کلاس یکی از اینا اما تا تهش برو برای خودت مربی چیزی شو اوکی؟

بعدشم رشته ای که قبول شدی یکی از دوستام خواهرش آرزوشه از این رشته قبول شه راست میگم

اگه بتونی درستو تموم کنی میتونی مدرس شی یا کارهای دیگه ای هم داره ولی اگه دبیری میخواس میتونی تموم کنی و استاد شی تو دانشگاه قبولت میکنن فک کنم راحت

اگه طلا داری یه تیکه از طلاق رو بفروش برو کلاس یکی از اینا اما تا تهش برو برای خودت مربی چیزی شو اوک ...

مرسی :))) یکم اروم شدم… ولی خیلی عصبانیم از زندگی خیلی خشمگینم از والدینم

مرسی :))) یکم اروم شدم… ولی خیلی عصبانیم از زندگی خیلی خشمگینم از والدینم

کاری نکردم خوشگلم درکت میکنم 

فقط برای اینکه از کنکور دراومده چه کتاب هایی خوندی و چه فیلم آموزشی دیدی

من دهمم میشه بگی چکارهایی کردی ؟

کاری نکردم خوشگلم درکت میکنم فقط برای اینکه از کنکور دراومده چه کتاب هایی خوندی و چه فیلم آموزشی دید ...

والا من هیچ کاری نکردم کلاس کنکورم نرفتم. حتی درست و حسابیم نخوندم چون دچار اضطراب و افسردگی بودم. موقعی که من انلاین بودم سایت الا رایگان نذر داشت اموزش میذاشت. از اون ویدیو ها برای امتحان نهایی و … استفاده کردم خدا راضی باشه ازشون. متن کتابو خیلی با دقت بخون و کتاب تست، تست حل کن هر سال درسای همون پایتو خوب و کنکوری بخون.مثلا از الان برای زیست هر درسی که دبیر میده درسنامشو از خیلی سبز تک پایه بخون و تستشو بزن برای همه درسا همین کارو کن اینجوری سال کنکورت کمتر فشار میاد بهت چون درسارو بلدی و فقط مرور میکنی با تستای یه کتاب دیگه . ولی بازم اینا خیلی تخصصیع. حتما از مشاور کنکورت بپرس اگر داری. من نداشتم همیشه از چیزای رایگان استفاده کردم