2777
2789

تو خونه پدر مادرتون هستید یا مستقل 

بچه ها من غذاهایی که مادرم درست میکنن را اکثرشون را نمی تونم بخورم ولی چون درآمد ندارم 

خجالت میکشم برم سر یخچال مواد بر دارم برای خودم جدا درست کنم. الان چند روزه هیچی نخوردم. 

برای شغل هم در تلاشم ولی هنوز جور نشده 

به شدت به بو و ظاهر غذا حساسم دست خودم نیست 

کسی هست شرایطش مثل من باشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مواد غذایی روم نمیشه از یخچال بردارم.

وقتی آشپزی برای خانوادست دیگه رو چرا.

من از کلاس هفتم آشپزی میکردم. 

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
منوسنم بالاست ۳۵ سالمه. روم نمیشه تو این سن الان باید خونه خودم باشم.

فرقی نمیکنه متاهل هم باشی بیای خونه بابا باید آشپزی کنی. تازشم باید سهم همسر و بچتم درست کنی. تازه یه سهمم ببری خونت.اگه  مخصوصا وضع خونه بابات متوسط به بالاست بی خیال راحت باش.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
فرقی نمیکنه متاهل هم باشی بیای خونه بابا باید آشپزی کنی. تازشم باید سهم همسر و بچتم درست کنی. تازه ی ...

تو خونه ما این شکلی نیست. خواهرهای متاهلم اصلا سر یخچال نمیرن. 

کلا یه جوری رفتار کردن به بچه رو نمیدن. 

من تو این سن تا حالا دو بار فقط آشپزی کردم. 

تو خونه ما این شکلی نیست. خواهرهای متاهلم اصلا سر یخچال نمیرن. کلا یه جوری رفتار کردن به بچه رو نمید ...

اره بعضی مامانا اجازه نمیدن دختر و عروس برن آشپزخونه .منم دیدم. چند باری امتحان کن ببینن دست پختن خوبه و کمک حال هستی. از خداشونه آشپزی کنی

به مادرت بگو امشب شام با من. اگر برای همه بپزی باز هم روت نمیشه. برای شغل هم مته به خشخاش نذار. از ش ...

یه بار این کارو کردم پدرم نمیخوره فقط دستپخت مادرمو میخوره 

بعد چون مسن ان بلد نیستم یه جوری بپزم که هم روغن نداشته باشه هم نمک  و سرخ کرده هم نباشه در عین حال خوب بشه. 

یه بار این کارو کردم پدرم نمیخوره فقط دستپخت مادرمو میخوره بعد چون مسن ان بلد نیستم یه جوری بپزم که ...

عزیزم ببخشید الان جلوی خانواده خودت نتونی بایستی فردا تو جامعه چه میکنی. پدر و مادرت همون قدر که خودشون رو مهم میدونن. باید شما رو در نظر بگیرن. 

از امروز برو برای خودت بپز از اخم و تخم خانوداه ات هم نترس

عزیزم ببخشید الان جلوی خانواده خودت نتونی بایستی فردا تو جامعه چه میکنی. پدر و مادرت همون قدر که خود ...

خب مگه طلبکارم ازشون. 

سنشون بالاست. واقعا چه کار کنن که من تو این سن مجردم. واقعا خجالت میکشم بخوان هزینه هامو بدن. هیچی ازشون نمیگیرم حتی یک ریال فقط غذا خوردنه که اونم دوست ندارم‌ بیشتر وقتها نمیخورم. 

خودم زرنگ نبودم یکیو پیدا کنم برای خودم یا تا الان خودم مستقل شده باشم تقصیر خودمه

خب مگه طلبکارم ازشون. سنشون بالاست. واقعا چه کار کنن که من تو این سن مجردم. واقعا خجالت میکشم بخوان ...

عزیزم چه طلبکاری. شما هم محق هستی اونجا غذا بخوری. بگو مامان به اندازه من غذا نپز خودم میپزم ببینم چطور درمیاد. وقتی خودت برای خودت ارزش قائل نیستی دیگه من چی بگم.