2777
2789
عنوان

خانومااا بین منو دوستم اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 59 پست
ن بابا همکاری نکن بزار کل زحمتا بیفته گردن همونی ک پیشنهادشو داده

ب دوستم ک حاملس توضیح بدم بنظرتون

اونم خب خیلی روداره مثلا اونم اومدگفت باید منتظرمیموند ببینه بازچیزی میگن یان خودش اومدهذمیگ گفته سوپرایزم میکنین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ک دگ راجبش چیزی نمیگمولی خیلی لجم گرفت خیلی روداره همش همینکارومیکنه مثلا یبار بجای من ب مهمونم گ ...

این دفعه رو در حد توانتون کمک کنید ولی بعد اتمام مراسم دوستتون رابطه‌تونو باهاش قطع کنین . اینجور ادما مریضن . اصلا فک نمیکنن پول داری نداری اصلن شرایطشو داری یا نه 😑

ب دوستم ک حاملس توضیح بدم بنظرتوناونم خب خیلی روداره مثلا اونم اومدگفت باید منتظرمیموند ببینه بازچیز ...

خودتو بزن ب اون راه هیچی نگو کسی چیزی راجب جشن گف تو بگی چی؟کدوم جشن؟ ب روی خودت نیار

تو این وضعیت ادم نمیتونه خودش برا خودش خرج کنه من ثبت نام کنکورمو هنوز انجام ندادم چون حقوق ندادن فعلا جشن تعیین جنسیت ک میلیونی خرج میخواد ول کن بابا وظیفته مگه

این دفعه رو در حد توانتون کمک کنید ولی بعد اتمام مراسم دوستتون رابطه‌تونو باهاش قطع کنین . اینجور اد ...

وقتی جوابمو توگپ سین زده نداده من بازچطور برم باهاش حرف بزنم راجب مراسم

ب دوستم ک حاملس توضیح بدم بنظرتوناونم خب خیلی روداره مثلا اونم اومدگفت باید منتظرمیموند ببینه بازچیز ...

خودتو بزن ب اون راه هیچی نگو کسی چیزی راجب جشن گف تو بگی چی؟کدوم جشن؟ ب روی خودت نیار

تو این وضعیت ادم نمیتونه خودش برا خودش خرج کنه من ثبت نام کنکورمو هنوز انجام ندادم چون حقوق ندادن فعلا جشن تعیین جنسیت ک میلیونی خرج میخواد ول کن بابا وظیفته مگه

خودتو بزن ب اون راه هیچی نگو کسی چیزی راجب جشن گف تو بگی چی؟کدوم جشن؟ ب روی خودت نیارتو این وضعیت اد ...

اصلا هزینش ب کنار هربار اینکارومیکنه😑اون یکی ک حاملس ازش پرسید هزینروخودت میدی اونم گفت اره

اصلا نه در موردش دیگه حرف بزن نه کاری کن بذار خودش هرکاری خواست بکنه بهتم در مورد هزینه گفت بکو من قول ندادم خودت دادی باید از قبل ازم میپرسیدی ببینی شرایط دارم یا نه الان هم ندارم برای اینکه دوست باردارت هم ناراحت نشه اگه رفتی شیرینی چیزی بگیر با خودت ببر یا گل،بعدم دوست باردارت هم یکم یجوریع هرکی باشه میگه نه نمیخوام وظیفه شوهرشه جشن بگیره نه شما! 

خودتو بزن ب اون راه هیچی نگو کسی چیزی راجب جشن گف تو بگی چی؟کدوم جشن؟ ب روی خودت نیارتو این وضعیت اد ...

اصلا هزینش ب کنار هربار اینکارومیکنه😑اون یکی ک حاملس ازش پرسید هزینروخودت میدی اونم گفت اره

خودتو بزن ب علی چپ تو از هیچی خبر نداری بعداهم بگو من نمیدونستمممممممم ب من نگفته بوددددددد خودش قول داده بامن هماهنگی نکردهههههههههه