2777
2789
عنوان

چند وقته رابطه داشتیم اما منجر به حاملگی نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 2956 بازدید | 162 پست
چرا با اینجور سوال پرسیدن ذهن همه رو منحرف کردی، از اول میگفتی نامزدم، رابطه داشتم باردار نشدم...... ...

منظورم تو اون سایت کوفتی هم که بزنه 

میاد مجرد 

چون زیر نظر بیمه پدرم هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا ببخشیددور من از این موارد نیست من توی سایت دیدم شماهم قصدت فقط جنجاله وگرنه اول تاپیک خودت رو م ...

اگر نبود که اطلاعات دقیق نداشتی جونم 

منم نمیدونستم باید مشخصات دقیق بدم که مبادا زنان پاک دامن و عفیف نی نی سایت نیان به اه و نفرین و ....

بگذریم همه واگذار شدند به اون بالاسر

بعدشم شمابرو سنو گرافی چیکار ب مجرد یا متاهل بودنت دارن 

ی سونو شکمو لگن بده تو اندازه های طبیعی رحمو تخمدانو اینارو نشون میدا بعد ببر پیش دکتر زنان خودش بهت میگه مشکلی باشه 

دوست من از زمان ازدواجش تا مدت سه ۳سال جلوگیری نداشت باردارم نمیشد..بعد ۳ سال حامله شد..بارداری ک الکی نیس باید زمان تخمک گذاری باشه اسپرم قوی باشه ووووو کلی چیزای دیگه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
عزیزم اینکه مجردی ربطی به پزشک نداره.نیازی هم به نگرانی نیست چون اینطوری نیست که حتما باید بعد از چن ...

ممنونم از وقتی که گذاشتید 

و هم از پاسخ کاملی که دادید

حق با شماست 

اشتباه از من بود و نباید سوالم رو این طوری عنوان میکردم 

که هر بی سر و پایی که تو خودش و هفت پشتش یه لکه ننگی هست 

به خودش اجازه توهین به من و بده 

بازم ممنونم از شما ،امیدوارم خدا نوری به بزرگی خودش تو زندگی تون قرار بده موفق باشید عزیزم 💞🌹🥰

ببخشیدبا اصرارهای زیادم برای ورود تون وقت گرانبهای شما رو گرفتم

😂😂کلا انگار ک.ونت میخاره بهت توهین کنن؟!

خودت میگی تنبلی دارم میگم خب تنیلی خودش عامل ناباروریه 

بعد اومدی میگی چرا با رابطه حامله نشدم؟😂🤦‍♀️

دقیقا مثل خودت تو سوال داری سوالتو در همون محدوده بپرس به مجرد و متاهلش چیکار داری الکی جو میدی

چون دقیقا سوال من مربوط به همین مجرد و متاهل بود که دکتر گیر میده یا نه....

اره خب دیگه الان کسی تن به ازدواج نمیده ازدواج سفید میکنن چیزیه ک زیاد شده توام بجای استرس اینکه چرا ...

مشکلی نداشتیم باهاش 

الان صیغه محرمیت داریم 

اون وقت دائمی میکردیم 

مشکلی نداریم نه خودمون نه خانواده ها 

فقط دوستان از خدا بی خبر نی نی سایت گویا مشکل دارند.

مشکلی نداشتیم باهاش الان صیغه محرمیت داریم اون وقت دائمی میکردیم مشکلی نداریم نه خودمون نه خانواده ه ...

نه عزیزم شما از ابتدا اشتباه توضیح دادی همون اول میگفتی نامزد 

ولی بازم اینا عقدم باشی میگن واااای تو عقد حامله شده

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒