2777
2789

چقدر طول میکشه تا یک نفر رو کامل فراموش کنیم؟

برخی کارشناسان می‌گویند که طبق داده‌های پزشکی اگر صبح از خواب بیدار شوید و هنوز به همان فردی فکر کنید که شب قبل از خواب به او فکر کرده‌اید

حداقل شش تا هشت ماه طول می‌کشد تا از این وابستگی عاطفی رها شوید.

برای اینکه به طور کامل این شخص را فراموش کنید هفت سال زمان لازم است.

دانشمندان می‌گویند که حتی اگر واقعاً آسیب دیده باشید معمولاً هفت سال طول می‌کشد تا احساسات آسیب ‌دیده التیام یابند.

دلیل این امر این است که در طول هفت سال تمام سلول‌های بدن شما با سلول‌های جدید جایگزین می‌شوندو بنابراین سلول‌های قدیمی که خاطرات را حفظ کرده‌اند، هر روز بیشتر محو می‌شوند.

دلیل اینکه فراموش کردن یک نفر سخت است، این است که آن‌ها زمانی نقش مهمی در خاطرات ما ایفا کرده‌اند و نیازهای شخصی ما را برآورده کرده‌اند.

همچنین وقتی با کسی وقت می‌گذرانیم عادت‌های خاصی شکل می‌گیرند.

وقتی این شخص شما را ترک می‌کند این معادل شکستن این عادت‌ها به‌صورت نامرئی است که منجر به احساس درد و ناراحتی می‌شود.

این همان چیزی است که روان‌شناسی به آن درماندگی آموخته‌شده می‌گوید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.