2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه هر دوره یه چیزی ترند میشه 😂✋

الان اینستا رو باز می‌کنی 

همش اینه : اونایی که میدونن☠️....با اون آهنگ مخصوص 😂

بعد مخاطب رو توی هاله ای از ابهام قرار میدن دو ساعت باید بگردی جواب مسئله رو پیدا کنی 😂💔

ز غوغای جهان بیخبر _ اسمم نوشتم کاربری دوم ! نه چیز دیگه ای _ حوصله بیرون رفتن داشم نینی سایت نبودم _ لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناناعتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

دیگه هر دوره یه چیزی ترند میشه 😂✋الان اینستا رو باز می‌کنی همش اینه : اونایی که میدونن☠️....با اون ...

😑😂 اینستاگرام پاک کردم، دیگه خیلی اواخر سم بود محتواش.. از 10 تاپست یکی هم بدرد نمیخورد

😑😂 اینستاگرام پاک کردم، دیگه خیلی اواخر سم بود محتواش.. از 10 تاپست یکی هم بدرد نمبخورد

بهتر خوب کردی 

شورش دراومده دیگه

ز غوغای جهان بیخبر _ اسمم نوشتم کاربری دوم ! نه چیز دیگه ای _ حوصله بیرون رفتن داشم نینی سایت نبودم _ لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناناعتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

فقط در جریانم یه مدت ذات خیلی ترند شده..

اره دقیقا ذات ترند شده با ...علی 

سینگلعلی ، خوشگلعلی، وجدانعلی ، پرنسسعلی و...

به نظر من تامی شلبی بازیگر خوبیه فیلماشو ندیدم سکانساش عالی بود یا مثلا خوان میگل و جک داوسون و...

بازیگر های عالی بودند و هستند به نظرم تا بعضی از بازیگر هایی که حتی نمیدونن چی بازی میکنن البته بعضی ها اینطورین بعضی ها هم فوق العاده ان