2777
2789
عنوان

بنظرتون وع مالی این دو تا خانواده بهم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 33 پست
مگه هر کسی دامدار ک کشاورز هست فرهنگش کمتر از کارمنده؟؟؟ پدرشوهر من ۶۲ سالشه فوق دیپلم داره کارمند د ...

خب خودت داری میگی اول کارمند بوده بعد زمین خریده 

قرار نیست فرهنگ شون کمتر باشه ولی تفاوت فرهنگی هست 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه کارمند ها ک وضع شون بد نیست مثلا مدیر بانک مدیر کارخانه اینا اکثرا دستمزد بالا دارند

بله این موردها رو  دیدم ولی بازم به نظرم پنج تا خونه و یه خونه تو تهران فقط برای یه عده که شم اقتصادی قوی دارن آنلاک میشه😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بنظر من پرستیژ و موقعیت اجتماعی کارمند بالاتر از کشاورزه 

از نطر مالی هم دختره بالاتره

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
بله این موردها رو دیدم ولی بازم به نظرم پنج تا خونه و یه خونه تو تهران فقط برای یه عده که شم اقتصاد ...

😁 ما دوسه تا از اقوام مون قبلا مدیر بانک و مدیر شرکت نفت بودن الان بازنشسته شدن ولی خب هرکدوم دوسه تا خونه دارند تو تهران و ویلا 

درآمد و دستمزد خوبی داشتن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بنظر من پرستیژ و موقعیت اجتماعی کارمند بالاتر از کشاورزه از نطر مالی هم دختره بالاتره

پرستیژ واسه دکترا و وکیلاس 

اخه معلم و فرهنگی کجا پرستیژ دارن 

بعدشم الان پول حرف اول رو میزنه کشاورزی خیلی خوبه 

😁 ما دوسه تا از اقوام مون قبلا مدیر بانک و مدیر شرکت نفت بودن الان بازنشسته شدن ولی خب هرکدوم دوسه ...

اره بابا کارمند شرکت نفت داریم ما هزار تا خونه داره بخدا

بیا تا اومدنت دیر نشده.

پرستیژ واسه دکترا و وکیلاس اخه معلم و فرهنگی کجا پرستیژ دارن بعدشم الان پول حرف اول رو میزنه کشاورزی ...

بابا دکتر بی پرستیژم زیاده بنظرم فقط پول البته فرهنگ به شغل نیسسسست

بیا تا اومدنت دیر نشده.

پرستیژ واسه دکترا و وکیلاس اخه معلم و فرهنگی کجا پرستیژ دارن بعدشم الان پول حرف اول رو میزنه کشاورزی ...

اگه بین دکتر و کارمند خواستیم انتخاب کنیم میگیم پرستیژ دکتر بالاتره 

من بین کارمند و دامدار گفتم 

دلالی و ضایعاتی هم توش پوله اما اینکه اون پول چجوری درمیاد مهمه البته کشاورزها شریفن واقعا اما خب بنظرم پول داشتن ب هر قیمتی خوب نیست

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️