2777
2789

چند وقته سر معدم خیلی درد می‌کنه و وقتی دراز میکشم یا معذرت می‌خوام بادگلو میزنم محتویات معدم میاد بالا خیلیییییی میترسم برم دکتر  بفرسته آندوسکوپی اینا سرطان نداشته باشم یهو😭😭😭😭😭😭😭گوگل میزنم علائم سرطانه. ی مدت قرص آهن میخوردم ممکنه از اون باشه چند روزه قطع کردم ولی باز بهتر نشدم 

ینی چی ک میترسم سرطان باشه؟؟؟

خدای نکرده چیز بد باشه حاضری همینجور بی خبر باشی و درمانش نکنی

برای سلامتیت ارزش قائل شو.

بعدم دکتر سریع اندوسکپی نمینویسه اول دارو میده اگ با دارو خوب بشی دیگه نیازی نیست

لایک نکن خیرشو ببینی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم خیالت رااااحت راحت سرطان نیست ،ترشی و ترشیجات زیاد میخوری؟

نه والا من کلا اهل ترشی جات نیستم ولی این چند ماه بخاطر عفونت زنان مدام قرص خوردم ممکنه از اون باشع؟

نه گلم؛نگران نباش سرطان نیست؛  دور از جونت باشع .

احتمالا میکروب  معده هس؛ دکتر برید‌؛ دارو میدن ؛ خوب میشی؛انشاءالله. 

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )