2777
2789
عنوان

کی این جا آرومه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 35 پست
هرروز چنددقیقه عزیزم ؟

گلی بعضی پادکستا ده دیقه ای بودن بعضیا بیست دیقه

مثلا پادکست مربوط به تنفس ۱۰ دیقه بود یه هفته ثابت انجام دادم پادکستای بعدی مربوط به رهایی تایم بالاتری داشتن و ......

تنفس توی همشون تقریبا مشترکه

الان حدود چندماهی میشه انجام میدم تاثیرش فوق العاده مثبت بوده توی زندگیم

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از بعد از داروهای اعصاب همین شکلی شدم 

بعد از چند ماه یه بحران خیلی سنگین تونست به همم بریزه 

و گرنه محاله اب توی دلم تکون بخوزه 

و این عالیه  خودم راضیم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
گلی بعضی پادکستا ده دیقه ای بودن بعضیا بیست دیقهمثلا پادکست مربوط به تنفس ۱۰ دیقه بود یه هفته ثابت ا ...

عزیزم پادکستاش و باید حین مدیتیشن گوش بدیم؟ از کجا پیدا کنم پادکستاشو؟

ببین من خیلی ویدیو هاشو دوس دارم و سعی کردم مدیتیشن کنم ولی نمیشه انگار 

اون لحظه ک چشامو میبندم نمیتونم ب چیزی فک نکنم و هی ذهنم پر میشه از فکرای متفرقه

عزیزم پادکستاش و باید حین مدیتیشن گوش بدیم؟ از کجا پیدا کنم پادکستاشو؟ببین من خیلی ویدیو هاشو دوس دا ...

آره عزیزم حین مدیتیشن، گوگل سرچ بزن پادکستای "این نقطه با حسین اورا" ، همه رو برات میاره

توی همون پادکستا بگرد اوناکه مربوط به مدیتیشنه از عنوانش مشخصه

بنظرم همه رو گوش کن واقعا ارزش داره

من از قبل تر چندماهی رو با یه استاد دیگه مدیتیشن میکردم ولی ذهنم شلوغ بود از نتیجه راضی نبودم اما نمیدونم چرا با پادکستای استاد اورا خیلی تمرکزم توی مدیتیشن بالارفته شاید بخاطر قدرت کلامشه

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY