2777
2789
عنوان

کی این جا آرومه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 35 پست
خوشم نمیاد از اینجور آدما ،آدم باید رقابت کنه تلاش کنه من واقعا به پراید نمیتونم راضی بشم دلم ماشین ...

بحث این نیست آدم وقتی آروم نباشه آرامش نداشته باشه تو ماشین مدل بالا هم ندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پادکستای استاد حسین اورا رو گوش بده و هرروز مدیتیشن کن

همچین شخصیتی پیدا میکنی اسی جان

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

اتفاقا دارم گوش هم میدم ولی نمیتونم عمل کنم

از تکرار خسته نشو انقد گوش بده تا گوشت عادت کنه 

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

خودتون مدو انجام میدین؟

اره عزیزم

اگه تو دوراهی سختی هستی از ه سوم استفاده کناینجا اسی جا انداخته

خوب شد گفتی وگرنه ذهنم تاابد درگیره ه گزینه اول ه گزینه دوم میموند😂😂😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

یه مدت خوب بود مدیتیشن و کتاب و ورزش و.... انجام دادم ولی همش به باد هوا رفت

چرا فکر میکنی بیهوده بوده؟ یعنی مدیتیشن کمک نمیکرد که سطح انرژی مثبت رو بالا نگه دارین؟

سعی کنین اونو به یه بخش ثابت توی زندگی تبدیل کنین به دید یه کارِ تفریحی بهش نگا نکنین

مدیتیشن یه اصرار و اجباره باید هرروز انجام بشه تا بهتر نتیجه بده

خودتون چند وقت انجام دادین اسی جان؟