2777
2789
عنوان

کی این جا آرومه

235 بازدید | 35 پست

دوستان دختر خالم دوست صمیمیه این بشر اینقدر آدم بیخیال و خونسردیه نسبت به تمام حرف ها و اتفاقات 

مثلا یکی یه حرفی. بهش میزنه اصلا ناراحت نمیشه اکثر مواقع فقط یه لبخند میزنه به طرف مقابل 

وقتی یه مشکل براش پیش میاد خیلی ریلکس و همیشه میگه تا وقتی خدارو دارم غصه هیچی رو ندارم

همیشه هم درحال خندیدنه به قول خودش همه چیزو به چپش میگیره 

و میگه ما فقط امروز زنده ایم باید برای امروز زندگی کنیم 

همیشه در لحظه اس نه درباره گذشته حرف میزنه نه آینده 

ازش می‌پرسیم چطوری میتونی آروم باشی 

میگه من تو این دنیا فقط به خدا اعتماد دارم همیشه توکل میکنم 

قدر داشته هایش رو می دونه اصلا آدم پولداری هم نیست 

مثلا یه پراید دارن جوری با این پراید خوشه انگار سوار سانتافه اس 

مطمئنم اینجوری نیست که همه چیز و بریزه تو خودش 

خیلی هم آدم معتقدیه غیبت نمیکنه 

حرف منفی نمیزنه 

کلا خیلی آدم رها و ارومیه 

منم دوست دارم مثل اون باشم

نظرسنجی

پیر نمیشه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم به درک بالایی رسیده تو زندگی

دمش گرم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
انتخاب من ه دوم

ه اول بهتره ها؟!

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

ه اول خیلی سطحیه به درد این مشکلا نمیخوره

نمیدونم والا منکه از ه اول خوشم اومد حالا به ه دوم هم فکر میکنم🤔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔