2777
2789

ما تو یه ساختمونیم و کلا خیلی رفت امد داریم من هه کار میکردم تا راضی نگهشون دارم مادرشوهر پدر شوهر و خواشوهرم.باهاشون خیلی صمیمی بودم و توهمهههه کارا کمکشون میکردم ولی دیدم چندبار بهم بی محلی کردن و حتی کارایی هم که براشون کردم اصلا نادیده گرفتن و یه جوری باهام حرف میزدن انگار وظیفمه (میدونم اشتباه کردم)بعد اگه اون کارایی که قبلا میکردمو جدیدا نکردم خیلی تغیر رفتار دادن کم محلی کردن نادیدم گرفتن تو جمع باهمه بگو بخند میکردن بجز من خیلی هم تیکه مینداختن(من مثل قبل بودم همیشه دنبال این بودم ازم راضی باشن ولی دیدم فقط منم که دارم خودمو تلف میکنم هرکاری بکنم بازم اخرش بده میشم )تصمیم گرفتم برام مهم نباشه الان مدتیه کمتر رفت امد میکنم کمتر حرف میزنم باهاشون با خواهرشوهرمم صمیمی نمیشم اوناهم محل من نمیذارن.شوهرم حقو به من میده میگه برات مهم نباشه اصلا

بنظرتون این رفتار الانم اشتباهه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم منم مثل شمابودم کم کم خودموکشیدم کنار،،اولش بهشون برخوردو واکنش نشون دادن،،یه مدت که گذشت براش ...

یعنی مثل من سعی داشتی راضی نگهشون داری؟ بعد خودتو کنار کشیدی؟

صد در صد کارت درسته با هرکی مثل خودش رفتار کن و با خانواده شوهر هم زیاد صمیمی نشی بهتره قدر نمیدونن که

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

صد در صد کارت درسته با هرکی مثل خودش رفتار کن و با خانواده شوهر هم زیاد صمیمی نشی بهتره قدر نمیدونن ...

یکم برام سخته بعد از ۶سال تغیر رفتار بدم ولی‌میخوام به همین منوال ادامه بدم

یکمازرفتارشون و نادیده گرفتنشون ناراحت میشم ولی دیگه نمیخوام مثل قبل باشم

خانواده شوهر همینن

از نظرشون عروس هرکاری کنه غلطه

خودشون هرکار کنن درسته

عین خودشون رفتار کن

چیزی که عوض داره گله نداره

خانواده شوهر همینناز نظرشون عروس هرکاری کنه غلطهخودشون هرکار کنن درستهعین خودشون رفتار کنچیزی که عوض ...

اره بخدا منم دقیقا همینو میگم همه کار‌کردم اخرش باز ناراضی بودن گفتم ولشون کنم به هرحال اوناکه همش ناراضی ان من چرا خودمو تلف کنم

یعنی مثل من سعی داشتی راضی نگهشون داری؟ بعد خودتو کنار کشیدی؟

دوست داشتم باهاشون صمیمی بشم دوسشون داشته باشم ولی خیال باطلی بود،،الان رفتارم بااحترام وخیلی کمه،،اعصاب کارای بدشونوندارم دوری میکنم ازشون