2777
2789
عنوان

تاپیک فک نمیکردم یه روزی برای رفتن خونه مادرم باید اجازه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 128 پست

دقیقا موافقم ..

من نمی دونستم اسی بچه داره  و گفتم برو

واقعا چقدر یه آدم میتونه خود خواه باشه که نفهمه بچه ۳ ساله چقدر اذیت داره اینم بره دو روز بشینه!

اون الان ۱۶ سالشه و از الان کنکورش شروع شدع الان نخونه کنکورشم خرابه و الان شذط معدل ۳ سال هست .

انگار خواهره بچش مهم تره تا کنکور و آینده و سرنوشت خواهرش😑

چقدر یه ادم میتونه نفهمه که بچه کوچیک چقدر اذیت داره من خودم بچم بدنیا بیاد بدونم خانواده ای اذیته نمیرم .حتی مامانم 

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ،قبل از ریپ زدنم امضامو بخون. کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هفته ای چند ساعت بیاد بشینه خوبه ولی خدایی ناهار و شام سخته ب جا اینکه مامان پیرشون دعوت کنن خونشون ...

ببین واقعا بعد از بچه دار شدن شرایط ادم خیلی سخت میشه .دلش خوش میشه به همین یه وعده تو هفته ناهار یا شام خونه مامان رفتن...اصلا اونقدر مسئولیت رو سرت میریزه که دلت میخواد بری پیش یکی یه خورده از محیط خونه دور بشی.بعد وقتی شوهرت همرات نباشه دیگه پدر و مادر معذب نیستن ک. به اندازه دو نفر همون غذای خودشون رو بیشتر میذارن . اون تاپیک می گفت شوهرم تا ۸ شب سر کاره .الانم هوا سرده با بچم همش تو خونه ایم و نمیشه پارک برد ...به نظرم مادرش باید میگفت طرف صبح که خواهرت نیست بیا و تا یکی دو ساعت بعد ناهار بمون و بعد برو که درس خوندن اون هم لطمه نخوره 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
آفرین. منم همینطور .میدونم زندگی همین جوریش سخت هست سخت تر نکنم واسشون .خیلی دوست دارن زیاد برم ولی

من وقتهایی که خیلی دلتنگ میشم وقتی بچه هام مدرسه هستن میرم خونه مامانم یه دل سیر میبینمشون و حرف میزنیم و اگه بتونم کمکشون میکنم، قبل از ناهارم برمیگردم سر خونه زندگیم

من تک فرزندم

پدر و مادرمم عاشق بچه ام هستن

خیلی هم بچه ی ارومیه

با اینحال تو رفتن به خونه ی پدر و مادرم خیلی مراعات میکنم

حتی با هماهنگی و دعوت خودشون میرم

شب رو نمیمونم

چون میدونم به هر حال زحمت داره پذیرایی از سه نفر

معمولا هفته ای یه بار و یه وعده میرم

به جاش از اونا میخوام که هر وقت میتونستن بیان پیش ما

و پنج شنبه صبح ها هم باهاشون برای صبحانه و خرید میریم بیرون، بعدش هر کی میره خونه ی خودش

ولی دلیل نمیشه واسه رفت و آمد مهمون تعیین تکلیف کنه نهایتش اینه که به مامانش میگه به مهمونا بگو خونه ...

حق داره اتفاقا

و‌دم مامان و باباش گرم که هواشو دارن

اینده بچشون براشون مهمه

نه یه مهمونی گذرا

اتفاقا من دارم برا ارشد میخونم و میدونم چه قد سخته من دانشگاه میرم سر کار میرم خسته کوفته میام ک درس ...

منم بااینکه هرروز پاشن بیان مخالفم خصوصا با بچه کوچیک اما اینکه اخر هفته ها بیان و حدود سه ساعتی بمونن چه عیبی داره. 

اگه بخواد نتیجه بگیره باید از دهم شروع کنه و هر هفته که خوب نخونه ۱۰۰ تا رفته رو رتبه کنکورش

عزیزم مطمئن باش یه درصد خیلییییی کمی هستن که از سال دهم بخوان شروع کنن جدی و تمام ساعات برای کنکور بخونن جوری که هیچگونه رفت و آمدی نداشته باشن اونقدر وقت خالی داره که خواهرش هفته ای یه بارم بره خونشون بازم کم نمیاره با توجه به اینکه استارتر میگفتن اگه دعوتشون کنه خواهرش بلند میشه میاد همراه پدر مادرش اون موقع فکر درس و کنکور نیست میاد خونه خواهرش ولی خواهرش و نمیزاره بره اونجا و همچنین اینکه میگفت باری روی دوش خواهرش نیست غذا پختن و شستن و تمیز کردن و خودش به عهده میگیره 

گفت دوروز برم درست اما قبلش گفته بود سرهم چهار ساعتم نموندم و خواهرش ادا درآورده. والا همین خانم مثل ...

عزیزم شما ک اون دختر رو نمیشناسین ک دارین همچین میگین

بعدشم فک کن چه بلایی سر دختر کنکوری اومده ک بعد چهار ساعت این اداهارو در اورده

من از توی تاپیک اون خانم متوجه شدم ک هیچ درکی ندارن و مثل اینکه واقعا بچشون شلوغ میکنن

من به شخصه خودم ب عنوان یه کنکوری رفیق نداشتم ک بخوام تولد برم ممکنه اونم مثل من باشه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
دختر ۱۶ساله کنکور نداره کاش ب جای تاپیک زدن و دل شکستن ب این هم فکر کنید که خانوم ها بعد ازدواج تنها ...

عزیزم مث اینکه واقعا از کنکور خبر ندارین

الان جوری شده ک تو از نهم کنکور داری

متوجه ام اون خانم جایی بجز خونه باباش نداره

ولی بقیه هم زندگی دارن 

مخصصا وقتی دختر مجرد هس حتی اگ کنکور نداشته باشه

باید یکسری رعایت هارو بکنن

درضمن همیشه ک قرار نیس ایشون برن خونه پدرشون یکبار مادر یا پدرشون بیان دوروز بمونن

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم