2777
2789
عنوان

تاپیک فک نمیکردم یه روزی برای رفتن خونه مادرم باید اجازه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 128 پست
من مامانم زمانی ک برا کنکور میخوندم به همه فامیل گف الان شرایط درستی نداریم جایی نمیریم ک کسی نیادهر ...

خواهرزادم کلاس یازدهمه من چند وقته به خواهرم گفتم این یکی دو سالو تو بیا خونه ی ما من نمیام،باز وقتی دختر من کنکور داشت تو کمتر بیا .اصلنم از هم ناراحت نمیشیم 

ریدی بعد نیگی ب هر حال😂😂😂

وقتی کم میاری و فحش میدی:

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا جدای از کنکور کسانی ک ازدواج میکنن با رفت و آمد زیاد و بیجاشون برا پدر و مادر و خواهر برادر تو خونشون زحمت زیاد درست نکنن  ...من میفهمم ‌.انگار اون دختر مجرد تو خونه کلفت خواهر برادراش میشه یسره باید بشوره بسابه و پذیرایی ن کنه و گندکاری های بچه هاشون رو جمع کنه

خواهرزادم کلاس یازدهمه من چند وقته به خواهرم گفتم این یکی دو سالو تو بیا خونه ی ما من نمیام،باز وقتی ...

درستش هم همینه ما هم تو خانواده مون همین کار رو میکنیم حتی عید هم نمیریم خونه طرف

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

ببخشید ک معدلش تاثیر زیادی تو کنکور داره ...خودگدیی و خودخندی عجب هنرمندی

شماها لازم نیست درباره کنکور و معدل چیزی بگین خودمونم تازه از این دوران اومدیم بیرون

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

از تعیین تکلیف کردن بچه ها متنفرممگه پدر و مادر هویجن که بچه ی متاهل یا مجردشون تصمیم بگیره برای خون ...

عزیزم وقتی دختر مجرد اونجا حضور داره جزو خانواده محسوب میشن

همون قدری ک پدر مادر تصمیم میگیرن دخترم نقش داره

مگ شرایط دختره مهم نیس؟

اصلا ممکنه پریود باشه یا دورهpmsشرو شده باشه خب قطعا کسی بخواد بره اذیت میشه

منظورم با خواهر نبود کلی گفتم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
دختر۱۶ساله پایه یازدهم محسوب میشه و ۲۰درصد کنکورش الانه

پایه دهم*

و کلی وقت داره

ولی دلیل نمیشه واسه رفت و آمد مهمون تعیین تکلیف کنه نهایتش اینه که به مامانش میگه به مهمونا بگو خونه ...

فک کنم تو زیاد درسخون نبودی و درک نمیکنی،دختر من خیلی به درسش حساسه حتی نیم نمره براش مهمه و ما رفتو امدو موقع امتحاناش تعطیل میکنیم

بچه ها بعضی،وثتا واقعا خانواده اذیت میشه و درس بچه رو بهونه میکنه 

مثلا خواهر مت میاد میخواد ما هر روز گوشت و خورش برا شوهرش،درست کنیم 

طوری ک مامانم روزشماری میکنه ک برن

بعضی ها اینطوری آن 

مادرا هم سختشونه ناهار و پلو شام درست کنن

خواهرای ما ک میان دیگ میگن ما بریم پاهاشون ماساژ بدیم فک میکنن چون مجردیم هیچ دغدغه ای نداریم و بیکاریم فقط،اونا کار دارن

پایه دهم*و کلی وقت داره

دست از پا خطا کنی درس پایه رو از دست دادی و کنور رو هم پریده 

چون درس ها پایه اس و نمره ها مهم

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱