2777
2789
عنوان

تاپیک فک نمیکردم یه روزی برای رفتن خونه مادرم باید اجازه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 128 پست

درس ها سنگین و سخته و مد سه درکی از شرایط نداره مثلا ۳ تا امتحان تخصصی میزاره تو یه روز و با کلی تکلیف و تست و تازه همه ازت توقع دارن درس بخونی 

بعد اون طرف فقط ۱۶ سالشه و زندگی خودش رو داره نمی شه بخاطر خودخواهی یه نفر زندگی اوت رو مختل کرد که 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

عزیزم الان از همون لحظه ای که وارد دبیرستان میشی تمام نمرات تو کنکور نقش داره امتحان ها نهاییه و تاث ...

بابا خب باشه

اگه اینطوری باشه که تا سه سال نباید هیچکس در اون خونه رو باز کنه

من با استارتر موافقم چون خودمم توی اون شرایط بودم ولی بعدش همه یه برچسب بی ادب و سگ اخلاق روم گذاشتن البته خداروشکر دانشگاه قبول شدم اگه قبول نمی‌شدم معلوم نبود چه بلبشوی به پا میشد

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر ۱۶ ساله کنکور نداره رفتار خواهرش واقعا زشته منو یاد خودم میندازه😂ولی خب رفت و آمد اگه به انداز ...

دختر۱۶ساله پایه یازدهم محسوب میشه و ۲۰درصد کنکورش الانه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

خب کنکور ی مرحله مهمه. همه باید رعایت  اون دختر رو کنن

من جای خواهرش

هفته ای یک بار میرفم

و جلو بچمو میگرفم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

جالب اینجاس هر چقدرم میپرسیدن بچت شلوغه یا چرا وقتی خواهرت مدرسس نمیری مامانتو ببینی ،جواب نمیداد فقط هی مینوشت من از مهر تا الان فقط ۴ بار رفتم.منم عصبی کرد.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

برای درسخونای واقعی ۱۶ سالگی وقت درس خوندنه،

ولی دلیل نمیشه واسه رفت و آمد مهمون تعیین تکلیف کنه 

نهایتش اینه که به مامانش میگه به مهمونا بگو خونه نیستیم

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

بابا خب باشهاگه اینطوری باشه که تا سه سال نباید هیچکس در اون خونه رو باز کنهمن با استارتر موافقم چون ...

خیلی ها رو دیدم ۳ سال مراعات بچه رو کردن بعد هم نتیجه مطلوبش رو دیدن

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

حتی کنکورم نداشته باشه خواهرش باید مراعات کنه 

اونجا خونه اونه ،استارتر خودش خونه داره ولی اون بدبخت کجا بره 

من خودم تو ۳۰ سالگی مدلم اینجوریه بدون سکوت نمیتونم درس بخونم خب اون بدبختم شاید اینطوره 

اصلا به فرض ایشون ساکتم هست ،بچشم مثلا ساکته 

ولی همه میدونیم وقتی مهمون میاد ادم دلش بیرون پیش مهمونه که بره اونجا ولی وقتی نمیتونه براش اعصاب خوردی میشه

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من خودم خواهرم و خواهرشوهرم پزشکی دانشگاه  میخوندن

نمیرفم زیاد واسه  امتحاناشون

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
والا ماهم کنکور دادیم و درسامونو خوندیم ولی برا خواهر برادرامون تعیین تکلیف نکردیم!!! بعدم استارتر گ ...

دیگه ببین چقدر اذیت میشه که مجبور شده مستقیم بهش بگه نیا

• همیشه عشق باشد 🧡 همیشه برکت •