2777
2789
عنوان

قراره با یکی دعوابگیرم🔹🔹

100 بازدید | 14 پست

خب حالا طرف ازمن خوشش نمیاد اوکی.. ولی اذیتم میکنه

مثلا الان به یکیشون گفتم که: دی ماهو حتمن میخوام تیزبخونم رتبه سوم روبیارم..

بعد برگشته میگه اعه تومیخوایی رتبه سوم هم بیاری باید از فلانی و فلانی جلو بزنی که درسِشون ازتو خیلی بهتره (مثلا میخواد حال منوبگیره ها) تو هیچی نیستی و نمیتونی کاری کنی

اومدم خونه انقدر فکرکردم یعنی اعصابم با کوچکترین چیز بهم میریزه، ازیه طرفم یکی دیگه هست که اذیتم میکنه جوری که تهدیدم میکنه و بهم میگه: اعتمادبنفستو میارم زیرصفرا.. اینجوری میگه مثلا

واقعا چیکارکنم نشخوارفکری گرفتم 😶

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

حالا اون‌یکی هم باهاش حرف زدم گفتم که اره من یه اخلاقی دارم نشبت به طرف حس مسئولیت میکنمو.. این حرفا (اخه رفتارایی دارم که تابحال کسی باهام اونطوری رفتار نکرده مثلا بگه: تو تنهایی تواینجوری میکنی کسی ازمن دفاع نکرد ازاین لحاظ)

بعد میگه تو که ننه باباش نیستی نسبت به بقیه حس مسئولیت بهت دست میده فلان فلان.. اخه اون چیزی ازمن نمیدونه چرااینطوری میگه

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب نده یه لبخند کج بزن یعنی کور خوندی بعدم برو بشین در درس و مشقت که رتبه خوب بیاری روشو کم کنی

بهش ثابت میکنم بالاخره همش هم توهین میکنه حالم از وایسادنش بهم میخوره افغونیه زشته

جواب نده یه لبخند کج بزن یعنی کور خوندی بعدم برو بشین در درس و مشقت که رتبه خوب بیاری روشو کم کنی

انقد عصبانیم زود اعصابم خورد میشه سریع حساس میشه سرحرفا 

بعد من فقط ازطرف تعریف کرده بودم فقط بهش گفتم توهمینجوریشم بدون  ارایش خوشگلی نیازنیست ارایش کنی

بعد دوستش ازاون طرف میگه وابه اون چه ربطی داره توخوشگلی توزشتی.. فلان انقدر حرصم گرفت گفتم طرف باهوش باشه میبینه ازش تعریف کردم

خیلی اعتماد به نفس داری

اهان روی اون افغانستانیه رو کم میکنم

حالا من موندم چیکارکنم خیلی اعصابم خورده

بعد من فقط ازطرف تعریف کرده بودم فقط بهش گفتم توهمینجوریشم بدون ارایش خوشگلی نیازنیست ارایش کنیبعد ...

🤨 بگو زرت و پورت نکن برا مردم کسی نظرتو نخواست که با آرایش خوشگله یا زشت هر وقت دلش بخواد آرایش می‌کنه هر وقت نخواست نمیکنه اینطوری میگی دیگه آرایش هم کنه فکر می‌کنه زشته 🤦🏼 خیلی بی ادبن ولی عزیزم تو خودتو ناراحت نکن اونا تربیت و شعور خانواده بهشون آموزش نداده شما چرا حرص بخوری آخه 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
خیلی اعتماد به نفس داری

خب رفتار منم خوبه جوری رفتارمیکنم که تاحالا کسی باهام اون رفتارو نکرده بود

کسی کادو داده؟ نه کسی بهم گفته احساس تنهایی میکنی بیامن کنارت باشم؟ نه 

کسی بهم محل داد؟ نه.‌ خب من دارم منعکس رفتارمیکنم

🤨 بگو زرت و پورت نکن برا مردم کسی نظرتو نخواست که با آرایش خوشگله یا زشت هر وقت دلش بخواد آرایش می‌ ...

خب میدونم طرف اگه باهوش باشه میبینه بهش اعتمادبنفس میدم 😞

اهه بیخیالشون من دارم عصبانی میشم

خب میدونم طرف اگه باهوش باشه میبینه بهش اعتمادبنفس میدم 😞

من معذرت میخوام واقعا

خوب نخوندم فکر کردم طرف این حرفو زده 😢 ببجید 🌷🌷

من خیلی کاربریتو و اخلاقتو دوست دارم قشنگم ببخش ناراحتت کردم 

حتما که اره حق با شما بوده و منظور بدی نداشتی ولی الان انقد آدما به هم تیکه و متلک بار میکنن شاید فکر کرده تیکه انداختی بهش 💔

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
من معذرت میخوام واقعاخوب نخوندم فکر کردم طرف این حرفو زده 😢 ببجید 🌷🌷من خیلی کاربریتو و اخلاقتو دو ...

مگه بیمارم همینجوری تیکه بندازم 😐 الان برشماهمینو بگم فکرمیکنید ایکه انداختم؟