2777
2789
۵۸۰ ترمیم معدلم بیاید روش

اره درست میگید 

اگه میتونید ترمیم بزنید حتما استفاده کنید 

من استفاده کردم و نتیجه اش رو گرفتم 

اگر اونقدر که دلهامون میشکنه،بت ها شکسته میشدن ،همه قوم لوط هم مسلمان بودن https://daigo.ir/secret/1734084822

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره درست میگید اگه میتونید ترمیم بزنید حتما استفاده کنید من استفاده کردم و نتیجه اش رو گرفتم

ولی دوازدهم اگه نرسونم با امتحان های دوازدهم بخونم چی فرصت ترمیم رو هم از دست میدم

ولی دوازدهم اگه نرسونم با امتحان های دوازدهم بخونم چی فرصت ترمیم رو هم از دست میدم

من سال پیش پزشکی آوردم 

می‌دونم الان حوصله ندارید خسته آید 

ولی اگه از همین الانم شروع کنید 

خیلی خوبه 

از کلاس های آنلاین  استفاده کنید 

از دوستای خوبتون کمک بگیرید 

کسی کمکتون نکرد و سوالی داشتید به من بگید سعی میکنم کمک کنم 

چون خودم توی این شرایط بودم

اگر اونقدر که دلهامون میشکنه،بت ها شکسته میشدن ،همه قوم لوط هم مسلمان بودن https://daigo.ir/secret/1734084822

اگه کاملا باور داشتم که نمیشه الان مردد نبودم

من پشت کنکوریم

به خدا دو ماه آخر که برسی میگی چه فرصتی داشتی و کاش استفاده کرده بودم 

باور کن الانم میشه ولی اگه همینم هم از دست بدی اونموقع واقعا نمیشه 

تو روزانه ۱۱ ساعت مفید بخونی

تا کنکور اردیبهشت ۱۵۴۰ ساعت داری 

۲۴ فصل زیست هر فصل نهایتش ۲۰ ساعت باشه : ۴۸۰ (مثلا فصل یک دهم😂۲۰ ساعت 😂😂واقعا نمیخواد خیلی فعلا اینقد راحتن خیلی زودتر جمع میشه )

شیمی و فیزیک رو هم ۱۸ فصله هر فصلی رو ۲۰ ساعت هم بخونی میشه ۳۶۰

ریاضی هم گیریم ۳۶۰ ساعت روش تایم بزاری : بازم ۳۴۰ ساعت وقت داری ( میشه یک ماه ) و تایم خوبیه واسه زمین و نهایی

تازه بعد از کنکور اردیبهشت هم وقت داری دو هفته واسه نهایی و تایم فورچه خود نایی رو هم داری

اینم در نظر بگیر که در حین نهایی و دو سه هفته بعد نهایی واسه تیر هم وقت داری