2777
2789
عنوان

شوهرم دوست ندارم

71 بازدید | 12 پست

سلام لطفا خودتون بذارید جای من راهنمایی کنید

من ازدواج کردم بچه ندارم اینکه چرا ازدواج کردم و مگه چشم نداشتم بذاریم کنار ولی اصلا شوهرم نتونستم دوست داشته باشم اصلا دوست ندارم پیشش بخوابم میترسم طلاق بگیرم از حرف مردم، ازینکه تنها بمونم اینکه شوهرم دلش میشکنه و...

تو زندگیمم خبلی مشکل ندارم (خوشی نزده زیردلم، کسی رو هم دوست ندارم) ولی هرکاری میکنم شوهرم نمیتونم دوست داشته باشم خوشحال نیستم زندگیمون خیلی سرده ما هردومون خوبیم ولی برای هم ترکیب خوبی نبودیم تفاوتمون زمین تا آسمونه مثل خربزه و عسل 

باخودم میگم اینجوری ظلم ب شوهرمم هست میتونه با یکی ازدواج کنه با عشق گرچه خودش میگه دیگه ازدواج نمیکنم

بنظرتون چکار کنم طلاق بگیرم یا بمونم همینجوری زندگی کنم شما بودید چکار میکردید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینکه نشد شما نمیشه بگی ک هیچ سوالی ازم نپرسید و فقط بگید ک چکار کنم 

شما باید دنبال ریشه این قضیه باشی 

چرا خوشت نمیاد ازش؟

به زور شوهرت دادن یا مجبور بودی ازدواج کنی 

قیافه شو دوس نداری ؟!وضع مالیش بده ؟

خب اینکه نشد شما نمیشه بگی ک هیچ سوالی ازم نپرسید و فقط بگید ک چکار کنم شما باید دنبال ریشه این قضیه ...

به اصرار خانواده بسکی گفتن دیگه بهتر ازین و ازین حرفا انقدر گفتن ک گقتم شاید من اشتباه میکنم راست میگن علاقه هم به وجود میاد ولی نشد

خودشم اولای ازدواج یه رفتارهایی میکرد که باعث شد سرد بشم ازش دیگه هم به دلم نشست خستم از همه چیز نه دلم به زندگیه هم میترسم طلاق بگیرم😭😭