2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 52 پست
چقدر کمبود محبت داریحتما بجای این کارا واس دیگران ی روانشناس یا مشاور بروخودتو درست کن وگرنه ضربه ها ...

چون درکش کردم و کمکش کردم ولی اون قدر ندونسته کمبود محبت دارم ؟

والا بنظرم مشکل خوده شمایی که انقدر ساده ای کدوم ادمی برای دوست این همه هزینه میکنه؟ اصن برای چی برا ...

اشتباه کردم خودم میدونم

ولی ضربه سنگینی بهم زد

پولم رو میخواد خورد خورد برگردونه 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست همجنس میدونم اشتباه کردم چکار کنم الان 😭

الان کاری نمیشه کرد سعی کن زیاد باهاش بحث نکنی یه رابطه اروم باهاش داشته باش زیادم نشین همچی رو براش تعریف کن با زبون خوش و ارومم ازش کم کم پولتو بگیر بعد که گرفتی کم کم رابطتو قطع کن

میدونم اشتباه کردم خیلی اشتباه کردم ولی فکر نمیکنم دیگه بتونم کمر راست کنم 😭

عزیزم درسته آدم اذییت میشه ولی این برات یه تجربه شد که دیگه به هیشکی اعتماد و خوبی بیش از حد نکنی 

من بخوام بگم چقد از دوست و خودی که بهشون یه عالمه خوبی کردم ضربه خوردم باورت نمیشه کلا هنگ میکنی واسه همین دیگه با هرکسی تاکید می‌کنم هرکسی مثل خودشم مثلا وقتی یکی بد ذاته یا خوبی که در حقش انجام دادمو نمیدونه کلا از زندگیم حذفش میکنم حالا مهمم نیست اون طرف کی باشه هر کسی میخواد باشه هر کسی 

الان کاری نمیشه کرد سعی کن زیاد باهاش بحث نکنی یه رابطه اروم باهاش داشته باش زیادم نشین همچی رو براش ...

بهش گفتم میخواد پولمو خورد خورد برگردونه

من پول درسته بهش دادم اون میخواد خورد خورد برگردونه

دوست همجنس میدونم اشتباه کردم چکار کنم الان 😭

کازی نمیتونی بکنی حقیقتا زیاد بهش رو نده خودش میفهمه ویکار کرده! از گرفتن حقتم نترس رک بهش بگو بگو به پولت نیاز داری و میخوایش وگرنه با این اخلاقش فک نکنم تا صد سال دیگه پولتو پس بده

بهش گفتم میخواد پولمو خورد خورد برگردونهمن پول درسته بهش دادم اون میخواد خورد خورد برگردونه

میدونم عزیزم تو اطرافم این موردا رو دیدم باهاش بیشترم بحث کنی یهو همینی که میده رم نمیده دستت جایی بند نیست اخه دختر خوب ازش چکم نگرفتی؟ 

مرسی گلمدورت بگردم که تو فقط منو درک کردی ❤️🌹

😘🥰🌷💕 بوس بهت عزیزم

بازم کسی اذیتت کرد بیا به خودم بگو بزنم دهنش بی ادبو 🤨 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
عزیزم درسته آدم اذییت میشه ولی این برات یه تجربه شد که دیگه به هیشکی اعتماد و خوبی بیش از حد نکنی من ...

مرسی گلم

ممنونم که تجربه تو در اختیارم گذاشتی مرسی گل ❤️

کازی نمیتونی بکنی حقیقتا زیاد بهش رو نده خودش میفهمه ویکار کرده! از گرفتن حقتم نترس رک بهش بگو بگو ب ...

میخواد خورد خورد پس بده

من پول کامل بهش دادم یکجا اونوقت میخواد خورد خورد بهم پس بده 

میخواد خورد خورد پس بدهمن پول کامل بهش دادم یکجا اونوقت میخواد خورد خورد بهم پس بده

خب به تو از اوب گفته بود که خورد خورد میده یا بعد این که پوبو گرف گف خورد خورد میدم؟ این مهمه