2777
2789
داشتم دیگه بی معرفت بودن باهاشون قطع ارتباطم هر چند دوست نبودن صرفا همکلاسی بودن

پسرام همینن ، اکیپاشون میپاشه

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون ما محدودیم پسرا دستشون بازتره 

ممکنه یا یه خوب گیر ما بیاد یا بد .. اونا باید ماروانتخاب کنن واسه همین بین خانما رقابت هست 

ولی مردا هرکیو خواستن میرن سراغش 

واسه همین حسادتی وجود نداره

یاشاسین آذربایجان   
همکارای اقا هم خیلی حسودن ولی موذین یکی از مدیرا خانمه اقایون خیلی بهش حسادت میکنن و زیرابشو بد میزن ...

دقیقا به خدا همشون پشت سر همدیگه صحبت میکردن مخصوصا که من تنها خانم بودم به من که می‌رسیدن دیگه ور ور  هی میگفتم اینقدر غیبت نکنید ولی تو روی هم هی چاکرم نوکرم  به نظرم اینکه حسادت خانما بولد شده اینه که خانما بیشتر احساساتشون رو بروز میدن ولی آقایون آب زیرکاه هستن.

پسرا موذین

😂👌🏻

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

دقیقا به خدا همشون پشت سر همدیگه صحبت میکردن مخصوصا که من تنها خانم بودم به من که می‌رسیدن دیگه ور و ...

دیدی بین زنا و دخترا رو هم بهم میزنن با دروغ و حسادت و بدجنسی 

کلا مردسالاری از دشمنی زنا باهمدیگه منفعت میبره 

دقیقا به خدا همشون پشت سر همدیگه صحبت میکردن مخصوصا که من تنها خانم بودم به من که می‌رسیدن دیگه ور و ...

خارجیا هم خیلی حسودن چت کنی باهاشون متوجه میشی ،تو ی گروه خارجی بودم  اروپایی امریکایی بودن میگفتن حیف نفت برای خاورمیانس 

یا مثلا از ایران میگفتم چجوریه حرصی میشدنا