2777
2789
عنوان

من قبلاً تهران رو دوست داشتم اما الان اصلاااااااااا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 52 پست
سه سوته😉والا به خدا من یه خیابون انقلاب کار داشتم با ماشین هم رفتیم رانندگی بابام هم عالی ساعت ده ر ...

ببین من میفهمم اومدی تهران و برات عجیب بوده واقعا ولی چند بار به تهرانیا القاب مختلف نسبت دادی و چند بار گفتی که تهران جای زندگی نیست

تهران جای زندگی ما "هست"

ما راضی و خوشحالیم

کسی هم شما رو دست بسته نیاورده بیای تهران زندگی کنی

یکم مودبانه تر صحبت کنی بهتره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سه سوته😉والا به خدا من یه خیابون انقلاب کار داشتم با ماشین هم رفتیم رانندگی بابام هم عالی ساعت ده ر ...

انقلاب مرکز شهره نصف شبم بری همینه و شلوغه همیشه

اگر ناراحتید برگردید شهرتون خب!!!! 

از اول تاپیکتون درحال تخریب و ایراد گرفتن به تهرانید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله درسته اشتباه تایپی بود 

خب شما عادت ندارید برای تهرانی ها راحته 

و اینکه اکثرا تهرانی ها وضع شون خوبه درآمدشون هم خوبه راحت زندگی میکنن تو این شهر 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بله ولی امنیت تعریفش این نیست که یه منطقه ای دزد نباشه توشتوی جای شلوغ وسط بورلی هیلز هم قدم بزنی مم ...

اخه خونه خود ما بالاشهر تبریزه. خیلی راحت میریم و میایم و گوشی دست میگیریم و کیف قاپی و اینا اصلا من ندیدم و نه شنیدم

فک کردم تهرانم همینه

ببین من میفهمم اومدی تهران و برات عجیب بوده واقعا ولی چند بار به تهرانیا القاب مختلف نسبت دادی و چند ...

دقیقا منم الان همین حرفارو براشون نوشتم

میگن این جابده بازم دودستی چسبیدن بهش 

انقلاب مرکز شهره نصف شبم بری همینه و شلوغه همیشهاگر ناراحتید برگردید شهرتون خب!!!! از اول تاپیکتون د ...

🤣🤣 کاری به ایشون ندارم ها 

ولی اکثر تهران پر شده از افرادی ک بومی اینجا هم نیستن اگه بده چرا میان پس 

😐 همه خودشون میکشن بیان تهران 

ببین من میفهمم اومدی تهران و برات عجیب بوده واقعا ولی چند بار به تهرانیا القاب مختلف نسبت دادی و چند ...

فک کنم خودشون پاریس زندگی میکنن ک انقد شرایط شون خوبه 😁

اخه خونه خود ما بالاشهر تبریزه. خیلی راحت میریم و میایم و گوشی دست میگیریم و کیف قاپی و اینا اصلا من ...

عزیزم تبریز با تهران مقایسه نمیشه کرد

تبریز امار جرم و جنایتش پایین به چندین متعدد

ولی تهران گستره آدمای داخلش خیلی بزرگ تره و تعداد ساکنین و مهاجرین خیلی بیشتره، طبیعیه که این اتفاق بیفته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم تبریز با تهران مقایسه نمیشه کردتبریز امار جرم و جنایتش پایین به چندین متعددولی تهران گستره آدم ...

خب به همین دلایل میگم تهران الان برای سکونت و زندگی مناسب نیست. چون مهاجر زیاد داره. 

مگر بالاشهر باشی و درآمد خیلی بالا داشته باشی

وگرنه آرامش و امنیت تو شهرای دیگه خیلی بیشتره

همونو بگو داریم خفه میشیم ازبس مهاجر از شهرهای دیگه هست

مهجرت کردند به تهران و صدتا عیب و ایرادم روش میزارن خب نیان

خود من به شخصه شمال رو دوست دارم اما ۲روز بیشتر بمونم رطوبتش کلافم میکنه و برمیگردم تهران چون به آب و هوای خشک اینجا عادت دارم دیگه نمیشینم تو شمال که بگم هواش بده، فلانه، حتی یبارم ویلامون رو خالی کردن نصف وسایل رو دزد برد با وجود اینکه همسایه هامون بومی همون منطقه بودن و برامون جالب بود چطور متوجه نشدند

ماهم اون ویلارو فروختیم کلا دیگه نشستیم بگیم شمال دزد داره، شمال امنیت نداره و مردمش فلان جورند 

خب به همین دلایل میگم تهران الان برای سکونت و زندگی مناسب نیست. چون مهاجر زیاد داره. مگر بالاشهر باش ...

شما نمیتونی یه استان که ۱۵ ملیون جمعیت داره بگی برا زندگی مناسب نیست😂 شما تعیین میکنی؟

الان تبریز هم برای یه زندگی تهرانی مناسب نیست

چون هر کی عادت داره به جایی که زادگاهشه

مهجرت کردند به تهران و صدتا عیب و ایرادم روش میزارن خب نیانخود من به شخصه شمال رو دوست دارم اما ۲روز ...

اره دقیقا جالبه صدتا عیب میزارن 

بالاخره پایتخت هست و پایتخت امکاناتش از همه جا بهتره نمیشه منکر این داستان شد 

دقیقا نمیشه بد شهر دیگه رو بگیم ک