2777
2789

حضرت معصومه اگه شد میرم 

ولی سر کوچه مون امام زاده س از خیلی جاها میان میرم براش نذر میکنم 

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

حضرت معصومه اگه شد میرم ولی سر کوچه مون امام زاده س از خیلی جاها میان میرم براش نذر میکنم

برای امضای منم دعا میکنی 🥺

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حضرت معصومه اگه شد میرم ولی سر کوچه مون امام زاده س از خیلی جاها میان میرم براش نذر میکنم

مرسی عزیزم الهی هرجی میخوایی خدا بهترینشو بهت بده التماس دعا

مرسی عزیزم الهی هرجی میخوایی خدا بهترینشو بهت بده التماس دعا

انشالله دخترت شفا میگیره گلم

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

چشم حتما

ممنونم عزیزم دلم دارع میترکه امروز 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
ان شاالله بادعای خیرشما قبولت باشه

یه موکب هست محرم نذری میدن خیلی ها نذر شمع کردن و حاجت گرفتن 

نمونه ش پسر دختر خاله م سرطان داشت خوب شد 

ب دلم افتاد بهت بگم 

امیدوارم خوب بشه دسته گلت بهم بگی شمع بگیرم ببرم اونجا

خدا به دلت آرامش بده قشنگم 💚🌱

خیلی ممنون گلم..از امامزاده بخاه امروز بم نشونه خوب بده 

خیلی ممنون گلم..از امامزاده بخاه امروز بم نشونه خوب بده

باشه گلم یکم دیگه میرم نزدیک مونه 

یه موکب هست محرم نذری میدن خیلی ها نذر شمع کردن و حاجت گرفتن نمونه ش پسر دختر خاله م سرطان داشت خوب ...

عزیزم دخترم تا یکی دوماه دیگه مشخص میشه مشکل داره یا نه اگه بحق حضرت ام البنین مشکل دارنبود برای شب احیا ماه رمضان براتون پول واریز میکنم ب نیتم شمع بخرید ببرید لطفا😍درخواست دوستی میدم بهتون ک فراموشم نشه